[Draadloze router] Hoe stel ik On-demand WireGuard® VPN in op een mobiel apparaat?

Wat is WireGuard®?

WireGuard® is een geavanceerd, modern VPN-protocol dat eenvoudig kan worden geconfigureerd, een razendsnelle snelheid en een gestroomlijnder protocol biedt en veiliger is dan IPsec met de allernieuwste cryptografie. De functionaliteit van WireGuard® VPN presteert op de een of andere manier beter dan de bekende OpenVPN.

Waarom zou u On-demand moeten proberen?

Als u om uw internetbeveiliging geeft, waarom niet? Met on-demand, gecodeerde WireGuard® VPN-verbinding zal altijd op uw telefoon zijn. Het creëert naadloos een beveiligde VPN-verbinding om uw apparaat weg te houden van cyberdreigingen zodra u uw wifi-thuisomgeving verlaat en openbare wifi of mobiel mobiel gebruikt.

Voorbereiding:

1. WireGuard® wordt alleen ondersteund op firmwareversie later dan 3.0.0.4.388.20000. Raadpleeg voor ondersteunde modellen: https://asus.click/vpnfusionmodel

2. Stel een WireGuard®-server in op de ASUS-router. Raadpleeg: https://asus.click/wireGserver

3. Download de WireGuard®-app uit de Appstore. (On-demand-functie is alleen beschikbaar op iOS)

Hoe schakel ik On-demand in?

1. Tik op " + " nadat u de WireGuard®-app hebt geopend en klik op "Create from QR code".

2. Scan de QR-code op uw VPN-serverpagina en geef de gescande tunnel een naam.

3. Tik op " Bewerken " om " ON-DEMAND ACTIVERING " te configureren.

4. Schakel zowel mobiel als wifi in.

5. Selecteer " Behalve deze SSID's " en voeg uw wifi thuis toe aan het gedeelte met SSID's.

6. Druk op “Opslaan ” om uw configuratie te bewaren.

Opmerking: als u "Behalve deze SSID's" selecteert, wordt WireGuard® VPN alleen automatisch gebruikt wanneer u geen verbinding maakt met de wifi thuis (of andere die u hebt toegevoegd in het gedeelte SSID's).

7. Vergeet niet de tunnel in te schakelen.

Alleen deze SSID's ” & "Behalve deze SSID's" kan eenvoudig de zwarte/witte lijst instellen om te beslissen welke wifi-netwerken on-demand VPN mogen gebruiken.

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig hebt over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.