[ASUS DDNS] Hoe zet ik ASUS DDNS over naar een nieuw apparaat?

Op basis van accountbinding kunt u uw ASUS DDNS-hostnaam overzetten van de originele router naar het nieuwe apparaat. Als u bijvoorbeeld een nieuwe router ZenWiFi XT9 koopt ter vervanging van uw originele router GT-AX11000 Pro en u de originele ASUS DDNS-hostnaam wilt gebruiken op de nieuwe router ZenWiFi XT9. U kunt de hostnaam overzetten van GT-AX11000 Pro naar ZenWiFi XT9.

Bereiden

1. ASUS DDNS van Account Binding-functie wordt alleen ondersteund op de firmwareversie later dan 3.0.0.4.388.22715 of 3.0.0.4.388.31665. Zorg ervoor dat de firmwareversie van uw ASUS-router up-to-date is.

Raadpleeg veelgestelde vragen

[Draadloze router] Hoe kan ik de firmware van uw router bijwerken naar de nieuwste versie via de ASUS Router-app?

[Draadloze router] Hoe kan ik een vertrouwensaccount koppelen aan mijn ASUS-router?

2. Installeer eerst de ASUS-router-app op uw smartphone. Zorg ervoor dat de versie van uw ASUS Router-app up-to-date is.

Voor informatie over het installeren van de ASUS-router-app, raadpleeg [Wireless Router] How to ASUS Wi-Fi-router instellen via de ASUS Router-app?

3. Momenteel is deze functie alleen van toepassing op de ASUS Router-app en biedt geen ondersteuning voor de instellingen van de ASUS Router Web Settings Page (WebGUI).

Volg onderstaande stappen om uw ASUS DDNS over te zetten

Stap 1. Klik op ASUS Router-app

Stap 2. Tik op het menupictogram linksboven in de app Startpagina.

Stap 3. Zorg ervoor dat zowel de nieuwe als de originele router accountbinding hebben en onder hetzelfde account staan.

Ex, originele router: GT-AX11000 Pro

Nieuwe router: ZenWiFi XT9

Stap 4. Ga naar de startpagina van de originele router (GT-AX11000 Pro) en ga naar [Instellingen] > [Accountbinding] > [ASUS DDNS]

Stap 5. Als uw DDNS-hostnaam nog niet aan uw account is gekoppeld, klikt u op "Ja" om de DDNS-hostnaam aan uw account te koppelen.

Stap 6. Schakel over naar de startpagina van de nieuwe router (ZenWiFi XT9) en ga naar [Instellingen] > [Accountbinding] > [ASUS DDNS]

Stap 7. Voer uw oorspronkelijke hostnaam in en klik op Toepassen.

Stap 8. Voltooi de DDNS-overdracht, nu kunt u de oorspronkelijke hostnaam (DDNS) gebruiken om op afstand toegang te krijgen tot uw nieuwe apparaat.

Klik knop om de DDNS-hostnaam te kopiëren.

Veelgestelde vragen

1.Hoe verwijder ik de geregistreerde ASUS DDNS-hostnaam in de router?

Als u een geregistreerde ASUS DDNS-hostnaam wilt verwijderen, biedt de ASUS-router twee manieren om een geregistreerde ASUS DDNS-hostnaam:

(1) Gebruik de functie Afmelden in de ASUS Router Web Setup (WebGUI)-interface

(2) Gebruik de ASUS Router-app om de ASUS DDNS-hostnaam te verwijderen.

Raadpleeg deze FAQ [ASUS DDNS] Hoe verwijder ik de geregistreerde ASUS DDNS-hostnaam van mijn vorige router?

2. Ondersteunt ASUS Router Web Setup (WebGUI) de overdracht van ASUS DDNS-hostnamen?

Momenteel is deze functie alleen van toepassing op de ASUS Router-app en biedt geen ondersteuning voor de instellingen van de ASUS Router Web Settings Page (WebGUI).

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center