[Draadloze router] Hoe stel ik VPN Fusion in als standaard internetverbinding?

Wat is VPN Fusion?

VPN Fusion stelt u in staat om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere VPN-servers en uw clientapparaten toe te wijzen met behulp van verschillende VPN-tunnels indien nodig. Het biedt ook VPN-connectiviteit met het thuisnetwerk zonder VPN-software te installeren. Mobiele telefoons, notebooks, zelfs Smart TV, gameconsoles kunnen deze functie eenvoudig gebruiken om een ​​multi-VPN-verbinding tot stand te brengen, zonder de oorspronkelijke internetverbinding te onderbreken.

Waarom u meerdere VPN-verbindingen (VPN Fusion) moet proberen

Welk voordeel biedt de standaard VPN Fusion-verbinding u?

Apparaten die met de router zijn verbonden, gebruiken allemaal de VPN-tunnel die een standaardverbinding mogelijk maakt. Het zou veel tijd besparen om een ​​VPN-verbinding verder in te stellen en gemakkelijk te delen met familie en vrienden.

Hoe stel ik VPN Fusion in als standaard internetverbinding?

Opmerking:  WireGuard® wordt alleen ondersteund op de firmwareversie later dan 3.0.0.4.388.xxxxx. Ondersteunde modellen raadpleeg  https://asus.click/vpnfusionmodel

ASUS Router WebGUI

1. Start ASUS Router WebGUI  en log in. Ga naar [VPN] > [VPN Fusion] en “Voeg profiel toe” om een ​​nieuwe VPN-tunnel op te zetten.

2. Voltooi uw VPN-configuratie en schakel “Toepassen op alle apparaten” in. als u dit profiel als standaardverbinding wilt gebruiken.

3. Druk op “Alle instellingen toepassen”.

4. “Standaardverbinding” zal verschijnen als het is geregeld. Schakel vervolgens het profiel in.

ASUS Router-app

1. Start de ASUS Router-app en log in. Ga naar Instellingen > VPN Fusion en “Voeg profiel toe” om een ​​nieuwe VPN-tunnel op te zetten.

2. Voltooi uw VPN-configuratie en schakel “Toepassen op alle apparaten” in. als je dit profiel als standaard internetverbinding wilt gebruiken.

3. Druk op “Alle instellingen toepassen”.

4. “Standaardverbinding” zal verschijnen als het is geregeld. Schakel vervolgens het profiel in.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan dit link