[Chromebook] Problemen oplossen - Oplaadbare stylus in garage reageert niet

Controleer of het vermogen van de stylus voldoende is

Als de Stylus niet plotseling werkt wanneer u hem gebruikt, kan het zijn dat de batterij van de Stylus bijna leeg is. Plaats de stylus in de Chromebook om 30 seconden of langer op te laden en controleer de stylus opnieuw.

Opmerking: de stylus moet volledig ingestoken in de Chromebook wanneer hij wordt gestald om te voorkomen dat het opladen onvolledig wordt.

Controleer de pop-upinformatie nadat de stylus is verwijderd

Raadpleeg eerst de volgende stap om ervoor te zorgen dat het styluspictogram wordt ingesteld op Aan.

1. Klik op [Statusbalk] rechtsonder in het scherm en klik vervolgens op [Instellingen] .
  2. Selecteer na het openen van Instellingen [Apparaat]en selecteer vervolgens [Stylus].
  3. Schakel [Stylustools in de plank tonen] in.
  4. Nadat u de instelling voor stylustools heeft ingeschakeld, plaatst u de stylus in de Chromebook en verwijdert u deze. Controleer vervolgens of u de onderstaande informatie kunt zien.

Opmerking: als je dezelfde stylus hebt en deze volledig functioneel is, kun je deze omwisselen om te controleren of je stylus een probleem heeft of niet. Als u de kruiscontrole niet kunt uitvoeren, neem dan contact op met het geautoriseerde ASUS-servicecentrum voor verdere controle.
    Als je de informatie over de stylustools kunt zien nadat je ze hebt gewisseld, wijst het probleem op je stylus.
    Als de informatie niet verschijnt, ongeacht welke styluspen u gebruikt, neem dan contact op met het geautoriseerde ASUS-servicecentrum voor verdere controle.