[GlideX] Leer hoe u feedback naar GlideX kunt sturen

Als u problemen ondervindt of feedback heeft over GlideX, volg dan de onderstaande instructies om feedback te geven via de GlideX Windows- en mobiele app voor verdere hulp van het GlideX-team:

※ Momenteel is de feedbackfunctie van GlideX alleen beschikbaar aan de computerzijde. Gebruik de camera op het mobiele apparaat om de door de computer gegenereerde QR-code te scannen om uw probleem te blijven melden, zodat ASUS-technici uw probleem verder kunnen oplossen nauwkeurig.

※ Als u een tweede computer heeft die GlideX gebruikt, kunt u de door de eerste computer gegenereerde rapportcode invoeren om uw probleem snel te melden zonder dat u deze opnieuw hoeft in te vullen.

1. Feedback van de GlideX-app aan de computerzijde
  2. Voer de rapportcode in GlideX in op een andere computer
  3. Feedback van de GlideX-app aan de mobiele kant

Feedback van de GlideX-app aan de computerzijde

(1) Ga naar ①[Gebruikerscentrum] en klik op ②[Feedback] in de rechterbovenhoek van de pagina.

(2) Als u nog geen rapportcode van de GlideX mobiele app hebt ontvangen, selecteert u ③[Vereist meer verbeteringen], en als u al een rapportcode heeft, selecteert u ④[Hebt u een rapportcode ontvangen van GlideX? Geef hier feedback].

(3) Klik op ⑤[GlideX-softwareproblemen].

(4) Vul uw contactgegevens en het probleem dat u tegenkomt in het ⑥[invoervak] in en klik op akkoord ⑦[Privacyverklaring & Indienen].

(5) U ontvangt een rapportcode. Ga naar andere apparaten die GlideX gebruiken om uw probleem te blijven melden.

2. Voer de rapportcode in GlideX in op een andere computer

Als u klikt op [Hebt u een meldcode ontvangen van GlideX? Geef hier feedback] op een andere computer, u wordt naar het volgende scherm geleid. Voer op deze pagina de [Rapportcode] in en klik vervolgens op [Privacyverklaring & Indienen].

3. Feedback van de GlideX-app aan de mobiele kant

Klik op ①[Scannen] om de QR-code te scannen die op de computer wordt weergegeven, en het systeem vult automatisch ②[Rapportcode] in, klik op ③[Akkoord met ASUS Privacyverklaring] en klik op ④[Verzenden].