[LCD-monitor] Installatiegids voor stuurprogramma's voor ZenScreen USB 3.0-oplossing

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over de installatiegids voor stuurprogramma's voor de ZenScreen USB 3.0-oplossing

https://www.youtube.com/watch?v=G_rWFW9QRBg

U MOET het beeldschermstuurprogramma voor installeren MB165B /MB168B/MB169B+ aan op de USB-poort van uw pc/laptop, anders zal uw USB-monitor niets weergeven voorafgaand aan de installatie van het stuurprogramma. Mogelijk moet u ook uw Windows opnieuw opstarten na de installatie van het stuurprogramma om MB165B correct te activeren.

Installatiehandleiding stuurprogramma

1. Ga naar de productpagina van MB165B/MB168B/MB169B+  ga op de officiële ASUS-website naar het tabblad Ondersteuning op de productpagina en kies vervolgens Driver &Tools.

2. Kies het besturingssysteem van de aangesloten pc/laptop dienovereenkomstig.

3. Het stuurprogramma dat bij uw besturingssysteem past, wordt weergegeven. Download en voer het stuurprogrammabestand uit nadat het downloaden is voltooid.

4. Volg de instructies om de driver te installeren. Wacht tot het scherm een ​​paar minuten wordt geactiveerd.

V&A:

Q1.MB165B Om de helderheid en het contrast van het scherm aan te passen, moet u DisplayWidget-software installeren

A1. Het instellingenscherm is als volgt

Opmerking: u kunt de nieuwste software vinden op het ASUS Download Center, voer het modelnummer in -> klik op het stuurprogramma en het hulpprogramma.

(Bijvoorbeeld: MB165B)