[Accessoires] Firmware-update: stappen om firmware voor tri-mode/dual-mode-apparaten bij te werken

Als u de firmware van Tri-mode (Bluetooth, RF 2,4 GHz en USB ondersteund) of Dual-mode (RF 2,4 GHz en USB ondersteund) apparaten bijwerkt, sluit dan zowel de USB-kabel en 2,4 GHz RF-ontvanger tegelijkertijd met uw computer en schakel handmatig over naar  of UIT via fysieke schakelaar, en volg dan de onderstaande stappen om de firmware-update te voltooien.

1.   Ga naar de pagina Armoury Crate【Settings

2.   Klik op【Update Center】

3.   Zoek het apparaat dat moet worden bijgewerkt en klik op Update】

4.   Als u het dialoogvenster Firmware Update】hint ziet, klikt u op 【Ja】 om de firmware bij te werken

5.   Controleer of de ontvanger en de USB-kabel correct zijn aangesloten en klik vervolgens op OK】

*Opmerking:

Hint voor firmware-update van Armory Crate v5.0.11.0 verkeerd getypt als ‘Sluit uw apparaat aan op de computer met een USB-kabel “of” een 2,4 GHz-ontvanger’. Het moet ‘Uw apparaat op de computer aansluiten met zowel een USB-kabel en een 2,4GHz-ontvanger.

De softwarerevisie met de aangepaste prompttekst zal zo snel mogelijk worden vrijgegeven.