[Notebook] MyASUS voor MacOS Introductie

Je zou de MyASUS-applicatie voor MacOS via Apple's AppStore kunnen downloaden om de volgende functies te gebruiken.

1. Startpagina

• Contact opnemen met ASUS via de hotline of mailbox van de klantenservice.
  • Controleer huidige systeeminfo.
  • Snelle toegang om feedback te geven of applicatie-aankondigingen te bekijken.

2. Klantenondersteuning

• FAQ: Klik op [Klantenondersteuning] om de veelgestelde vraag te zoeken.
  • Neem contact op met ASUS: kies uw ASUS-productcategorie en neem contact op met de ASUS-vertegenwoordiger via de klantenservicehotline of mailbox om tijdige ondersteuning te krijgen.
  • Reparatieservice: controleer de reparatiestatus, de locatie van het servicecentrum en boek een reparatieservice.

3.ASUS One

In ASUS One kunt u eenvoudig configuraties voor uw ASUS-apparaten aansluiten en beheren. Momenteel ondersteunen we ASUS Router op MacOS.

4. Gebruikerscentrum

• Accountbeheer: gebruikers kunnen zich aanmelden en inloggen bij een ASUS-account, en informatie bewerken of wachtwoord wijzigen via het gebruikerscentrum.
  • Registratie: gebruikers kunnen eenvoudig alle ASUS-producten registreren via MyASUS en genieten van de garantieservice.
  • Feedback-hub: gebruikers kunnen rechtstreeks contact opnemen met het ontwikkelingsteam van MyASUS en linken naar MyASUS voor gerelateerde vragen. Het team zal gebruikers reageren en hen helpen het probleem snel op te lossen.

5. Instellingen

• Algemeen: pas taalinstellingen, privacyvoorwaarden en abonnementsopties aan ASUS aan.
  • Aankondigingen: bekijk de belangrijke aankondigingen van de MyASUS.
  • Over: controleer de huidige app-versie/het privacybeleid/de gebruiksvoorwaarden.