[Draadloze router] ASUS-router RT-AC5300 Harde fabrieksreset

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de ASUS YouTube-videolink hieronder klikken voor meer informatie over "Hoe Hard Factory Reset ASUS router"

https://www.youtube.com/watch?v=l1chr1-exVM

1. Zet de stroom uit.
2. Houd de "WPS button" en zet de router aan.
3. Aan/uit-lampje is aan (houd de WPS-knop ingedrukt).< /span>
4. Blijf de WPS-knop 10 seconden ingedrukt houden totdat het aan/uit-lampje uitgaat of het aan/uit-LED-lampje knippert, en dan kunt u de WPS-knop loslaten
5. Start uw router opnieuw op door handmatig op de aan/uit-knop te drukken.

Zoek de "WPS -knop" op uw RT-AC5300, raadpleeg de volgende afbeelding: