[GlideX] Bluetooth-koppelingsproblemen

Als u de functie GlideX Screen Mirror [PC Control] wilt gebruiken, zorg er dan voor dat uw apparaten goed zijn aangesloten. Zo niet, probeer dan onderstaande instructies te volgen.

1. Koppel apparaten op de juiste manier om de Bluetooth van het apparaat te koppelen.

Na het inschakelen van Screen Mirror, selecteert u de stijl [PC-besturing] knop > klik op de knop [Start Bluetooth Pairing] om apparaten te verbinden; als je de apparaten met succes hebt gekoppeld via Bluetooth, klik dan ook op de knop [Start Bluetooth Pairing] om de functieverbinding in te schakelen.

1.1 Als u een Android-gebruiker bent

• Zorg ervoor dat uw mobiele apparaten tijdens het koppelingsproces zichtbaar zijn voor andere apparaten.
  • Als het koppelen niet gelukt is, ga dan naar mobiel apparaat [Instellingen] > [Bluetooth]-apparaatlijst en zorg ervoor dat het pc-apparaat dat u gaat koppelen, wordt weergegeven. Tik vervolgens op het apparaat om de verbinding met de pc te activeren.

1.2 Als u een iOS-gebruiker bent

• Zorg ervoor dat u het scherm Bluetooth-instellingen opent en op het scherm met Bluetooth-instellingen blijft totdat u de stappen voor het koppelen van uw pc hebt voltooid.
  • Als het koppelen niet gelukt is, ga dan naar mobiel apparaat [Instellingen] > [Bluetooth]-apparaatlijst en zorg ervoor dat het pc-apparaat dat u gaat koppelen, wordt weergegeven. Tik vervolgens op het apparaat om de verbinding met de pc te activeren

Als het scherm “Toetsenbord & muis” en “Audio” functionaliteiten, dat betekent dat de Bluetooth-koppeling is geslaagd.

2. U heeft al eerder apparaten met succes gekoppeld, maar kunt ze niet opnieuw koppelen?

Ga naar de Bluetooth-systeempagina op de pc en het mobiele apparaat om de apparaten te verwijderen. Probeer ze na het volledig verwijderen opnieuw te koppelen. Raadpleeg de onderstaande stappen:

2.1 Pc-zijde - Verwijder het apparaat in de Instellingen: Selecteer [Start], selecteer vervolgens [Instellingen] > [Apparaten] > [Bluetooth & andere apparaten]. Selecteer in Bluetooth het apparaat waarmee u problemen ondervindt bij het maken van een verbinding en selecteer vervolgens [Apparaat verwijderen] > [Ja].

2.2 Kant van het mobiele apparaat - Verwijder het apparaat in de Instellingen: Ga naar de pagina Bluetooth-instellingen op mobiel > Tik op de aangesloten pc > Tik op [Ontkoppelen]. Nadat u het Bluetooth-apparaat hebt verwijderd, koppelt u de apparaten opnieuw

2.3 Bevestig dat er geen gekoppeld apparaat is waarmee u verbindingsproblemen had op de Bluetooth-instellingenpagina van de pc en de kant van het mobiele apparaat, wat betekent dat de Bluetooth-koppeling volledig is voltooid. Probeer de apparaten opnieuw te koppelen.

※ Als het opnieuw koppelen het probleem niet oplost, schakel dan Bluetooth op uw computer en mobiele apparaat uit en weer in en probeer het apparaat opnieuw te koppelen.

3. Wanneer Bluetooth niet werkt of Bluetooth is verloren

• Bluetooth-instellingen resetten: schakel de Bluetooth-instellingen van uw pc en mobiel uit en weer in.
  • Zorg ervoor dat de vliegtuigmodus is uitgeschakeld: Selecteer [Start] en selecteer vervolgens [Instellingen] > [Netwerk & Internet] > [Vliegtuigmodus]. Zorg ervoor dat  “Vliegtuigmodus” is uitgeschakeld. Schakel vervolgens Bluetooth in: Selecteren [Start] en selecteer vervolgens [Instellingen] > [Apparaten] > [Bluetooth & andere apparaten].
  • Zorg ervoor dat Bluetooth werkt: controleer in de taakbalk en selecteer [actiecentrum] in de rechterbenedenhoek of ga naar [Instellingen] om ervoor te zorgen dat uw pc Bluetooth ondersteunt en dat Bluetooth niet ontbreekt. Als de Bluetooth-knop ontbreekt, probeer dan te updaten naar de nieuwste driver of start uw pc opnieuw op.
  • Als het meldingsverzoek van Bluetooth-koppeling herhaaldelijk verschijnt, start u uw pc opnieuw op en probeert u het opnieuw.

*Raadpleeg voor meer informatie over het Bluetooth-probleem de officiële informatie van Microsoft om het Bluetooth-apparaat te repareren.