[Draadloze Router] Hoe zet ik de AAN/UIT-LED op de RT-AX82U aan?

De RT-AX82U LED-knop heeft twee functies:

De volgende afbeelding toont de RT-AX82U LED-knop.

De volgende afbeelding toont de RT-AX82U GUNDAM EDITION LED-knop.

1. Aura RGB-lichteffecten

Druk op de knop om de Aura-lichteffecten te wijzigen.

Voorbeeld foto:

Met Aura RGB kunnen gebruikers de verlichtingskleuren en effecten op de router regelen, zie:[ROG Gaming Router] Aura RGB - Introductiel

2. Schakel de LED in/uit

Als de LED brandt, druk je de knop 3 seconden in om de LED- en Aura-verlichting uit te schakelen.

Als de LED uit is, drukt u 3 seconden op de knop om de LED- en Aura-verlichting in te schakelen.

Voorbeeld foto:

Ga voor meer LED-lichtinstructies naar de officiële website om de Gebruikershandleiding te downloaden.

Raadpleeg de officiële website voor meer productintroducties:

RT-AX82U GUNDAM EDITIE|WiFi Routers|ASUS Global

RT-AX82U|WiFi Routers|ASUS Global