[Google Assistant] Welke opdrachten ondersteunt mijn ASUS-router?

Met Google Assistant kun je de internettoegang tijdens het avondeten uitschakelen of het gastnetwerk op feestjes inschakelen - allemaal met een eenvoudige spraakopdracht.

De volgende Google Assistant-opdrachten worden ook ondersteund door uw ASUS Router:

Opmerking: upgrade uw firmwareversie later dan 3.0.0.4_386_43588

Raadpleeg voor informatie over het upgraden van firmware: [Draadloos] Upgrade de firmware versie van uw router

Spraakbericht Router functie
Ok Google. Wijzig de mode naar game op mijn router  Inschakelen Game mode
Ok Google. Wijzig de mode naar media op mijn router inschakelen Media mode
Ok Google. Wijzig de mode naar normaal om mijn router Uitschakelen QoS
Ok Google. Schakel het gastennetwerk in op mijn router Inschakelen Gastennetwerk
Ok Google. Schakel het gastennetwerk uit op mijn router Uitschakelen Gastennetwerk

Hoe krijg ik het (hulpprogramma / firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.