[Notebook] Waarom missen mijn energieopties sommige instellingen

1. Controleer of uw computer de Moderne Standby-modus ondersteunt of niet, hier vindt u meer informatie over de introductie van Modern Standby.
    Druk op de sneltoets WIN +R om de toepassing Uitvoeren te openen en typ vervolgens [cmd]en klik op [OK].
  2. Typ [powercfg /a] en klik op Enter. Als u [Standby (S0 Low Power Idle) Network Connected] ziet, betekent dit dat uw computer de moderne standby-modus ondersteunt.
  3. Als uw computer de moderne stand-bymodus ondersteunt, geven de stroomopties alleen enkele instellingen weer, wat een native ontwerp van Microsoft is.
    U kunt ook de Microsoft-documentatie raadplegen voor meer informatie over Wat is moderne stand-by .