[Draadloze router] Hoe stel ik gastnetwerkfuncties in om te synchroniseren met AiMesh Node?

Alle routerinstellingen kunnen alleen worden gedaan onder de AiMesh-router, niet vanaf AiMesh-knooppunten.

Gastnetwerk Wi-Fi op alle Mesh-knooppunten (alle knooppunten moeten upgraden naar 3.0.0.4.386-firmware)
       Ondersteuningslijst:

• ZenWiFi: XT8(RT-AX95Q), XD4(RT-AX56U_XD4), CD6(RT-AC59_CD6)
  • GT-serie: GT-AX11000, GT-AC5300, GT-AC2900
  • RT-serie: RT-AX88U, RT-AX92U, RT-AX86U, RT-AX82U, RT-AX58U, TUF-AX3000, RT-AX56U, RT-AX55
  • RT-serie: RT-AC5300, RT-AC88U, RT-AC3100, RT-AC86U, RT-AC68U, RT-AC66U B1

Voor meer details over het gastnetwerk, raadpleeg deze link: [Wireless] Hoe gastnetwerk instellen? | Officiële ondersteuning | ASUS wereldwijd

Hoe in te stellen?

1. Wanneer het gastnetwerk is ingeschakeld, ziet u de "Sync to AiMesh Node" optie (de standaard is "Alleen router")

En selecteer  "Alle".

Opmerking:  Gastnetwerk is momenteel zo ontworpen dat de eerste set van elke band (2.4G, 5G, 5G-1) beschikbaar is voor het AiMesh-knooppunt. Er is slechts één set beschikbaar voor elke band.

2. Klik na de wijziging op "Toepassen" om op te slaan.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .(LINK)

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.