[Draadloos] Hoe het wifi-verbindingswachtwoord op Windows/MacOS/Android/iOS te vergeten?

Inleiding

Windows:

1. Ga naar "Windows-instellingen", selecteer "Netwerk & Internet'.

2. Voer de pagina "Wi-Fi"  in en klik op  "Beheer bekende netwerken".

3. Selecteer het Wi-Fi-doelnetwerk dat u wilt vergeten en klik op  "Vergeet".

MacOS:

1. Ga naar  "Systeemvoorkeuren" en klik op "Netwerk".

2. Klik op "Wi-Fi" in de linkerkolom en klik vervolgens op "Geavanceerd"".

3. Selecteer de naam van het Wi-Fi-doelnetwerk uit "Voorkeursnetwerken", klik vervolgens op "-" om het Wi-Fi-netwerk uit de lijst te verwijderen en klik op "ok".

4. Klik op "Toepassen".

​

iOS-apparaten:

1. Ga naar "Instellingen", en selecteer "Wi-Fi"

2. Selecteer een Wi-Fi-netwerk uit "MIJN NETWERKEN" lijst en klik op "i" icoon aan de rechterkant.

3. Klik op "Vergeet dit netwerk".

Android:

1. Ga naar "Instelling" en klik op "Wi-Fi".
  2. Selecteer een wifi-netwerk en druk lang op de naam.
  3. Klik op "Vergeten" in het pop-upmenu.