[Draadloze router] Wat is CAPTCHA? Hoe wordt het geïmplementeerd?

CAPTCHA staat voor Completely Automated Public Turing-test om Computers and Humans Apart te vertellen, ook bekend als verificatiecodes, een soort beveiligingstoegangsmethode

Het systeem levert een vervormde afbeelding met willekeurige getallen en / of alfabetten, samen met een invoerveld om de tekens in de afbeelding in te voeren om de verificatie te doorstaan, wat de beveiliging van de router verbetert.

Raadpleeg [Draadloos] voor meer informatie over routerbeveiliging. Hoe kan ik mijn router beter beveiligen?

Wanneer verschijnt CAPTCHA?

1. Voer de inlogpagina van de GUI in. Raadpleeg [Draadloos] voor de stappen voor het invoeren van toegang. Hoe de pagina met routerinstellingen openen (Web GUI) (ASUSWRT)?

1. De eerste keer dat een gebruiker een verkeerde gebruikersnaam en / of wachtwoord invoert, wordt de inlogpagina weergegeven zoals hieronder

1. De tweede keer dat de gebruiker een verkeerde gebruikersnaam en / of wachtwoord invoert, (1) de CAPTCHA-afbeelding (2) een knop om de CAPTCHA te wijzigen en (3) een invoerveld verschijnt zoals hieronder weergegeven

1. Wanneer de gebruiker 5 keer de verkeerde gebruikersnaam en / of wachtwoord invoert, verschijnt er een waarschuwing die iedereen zal verhinderen toegang te krijgen tot de router, zoals hieronder weergegeven

Opmerking: de standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn beide "admin". Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, moet u de router op standaard instellen om uw gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen.

Raadpleeg deze FAQ https://www.asus.com/support/FAQ/1000925#m2 voor instructies over het resetten van de router naar de standaardinstellingen.

Raadpleeg voor meer informatie [Draadloos] Problemen oplossen - Ik kan niet inloggen op de ASUS Router WEB GUI via de gebruikersnaam en het wachtwoord

Hoe verkrijg ik (Utility / Firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center. (LINK)

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.