[Windows 11/10] Instellingen bureaubladpictogram

Ga naar de overeenkomstige instructie op basis van het huidige Windows-besturingssysteem op uw computer:

Windows 11 besturingssysteem

1. Typ en zoek [Thema's en gerelateerde instellingen] in de Windows-zoekbalk , en klik vervolgens op  [Open].
  2. Selecteer in Gerelateerde instellingen [Desktop icon settings].
  3. U kunt de pictogrammen kiezen die u op uw bureaublad wilt hebben en vervolgens  [Toepassen]⑤ and [OK], de geselecteerde pictogrammen worden op uw bureaublad weergegeven.
  4. Als u het bureaubladpictogram wilt weergeven of verbergen, klikt u met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad, wijst u naar [Bekijken], en selecteer of deselecteer dan [Bureaubladpictogrammen weergeven].
  5. Als u de grootte van het bureaubladpictogram wilt aanpassen, klikt u met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad en wijst u naar [Bekijken], en selecteer vervolgens [Grote pictogrammen], [Medium pictogrammen], of  ;[Kleine pictogrammen].

Windows 10-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Thema's en gerelateerde instellingen] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen ].
  2. Selecteer in Gerelateerde instellingen [Desktop icon settings].
  3. U kunt de pictogrammen kiezen die u op uw bureaublad wilt hebben en vervolgens [Toepassen]en [OK], de geselecteerde pictogrammen worden op uw bureaublad weergegeven .
  4. Als u het bureaubladpictogram wilt weergeven of verbergen, klikt u met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad, wijst u naar [Bekijken] en selecteer of deselecteer [Bureaubladpictogrammen weergeven].
  5. Als u de grootte van het bureaubladpictogram wilt aanpassen, klikt u met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad en wijst u naar [Bekijken] en selecteer vervolgens [Grote pictogrammen], [Medium pictogrammen] of [Kleine pictogrammen]⑩.