[Windows 11/10] Microsoft account

Inhoudsopgave:

Aanmelden / een Microsoft-account maken

1. Typ en zoek [Uw accountinfo] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Klik op [In plaats daarvan aanmelden met een Microsoft-account].
  3. Typ het e-mailadres, telefoonnummer of Skype-account om u aan te melden dat u gebruikt voor andere Microsoft-services (zoals Outlook, Office, enz.) .
    Als je nog geen Microsoft-account hebt, selecteer dan [Maak er een aan!].
  4. Voer je e-mailadres in (het wordt gebruikt als het Microsoft-account) en selecteer vervolgens [Volgende ].
    Als je geen e-mailadres hebt, kun je in plaats daarvan ook een telefoonnummer gebruiken of een nieuw e-mailadres krijgen.
  5. Voer het wachtwoord in dat u wilt gebruiken met uw Microsoft-account en selecteer vervolgens [Volgende].
  6. Voer uw voornaam en achternaam in en klik vervolgens op [Volgende].
  7. Voer uw land/regio en geboortedatum in en selecteer vervolgens [Volgende]⑬.
  8. Microsoft stuurt een verificatie-e-mail naar uw e-mailadres, voer de code dienovereenkomstig in en klik vervolgens op [ Volgende].
  9. Microsoft-account is aangemaakt. U moet uw Microsoft-account en wachtwoord gebruiken wanneer u zich de volgende keer op deze computer aanmeldt. Typ daarvoor het huidige Windows-wachtwoord voor het oorspronkelijke lokale account en klik vervolgens op [Volgende].
    Als u geen wachtwoord voor het lokale account heeft ingesteld, voert u niets in en selecteert u direct Volgende.
  10. Windows is bedoeld om u snel en veilig aan te melden. Mogelijk moet u zich aanmelden met een pincode. Klik op [Volgende].
  11. Voer een pincode in die u wilt gebruiken en selecteer vervolgens [Volgende]. Deze pincode wordt gebruiktwordt weergegeven wanneer u zich aanmeldt bij Windows.
  12. Aanmelding bij Microsoft-account is voltooid. U ziet het Microsoft-account op uw infopagina.

Terug naar inhoudsopgave

Het wachtwoord van uw Microsoft-account vergeten

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, raadpleeg dan de volgende stappen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Klik hier om naar de website voor het opnieuw instellen van het wachtwoord van het Microsoft-account te gaan.
  2. Typ uw Microsoft-account en selecteer vervolgens [Volgende] .
  3. Je ziet een geselecteerd e-mailadres of telefoonnummer waar je de beveiligingscode wilt hebben om je identiteit te verifiëren, selecteer vervolgens [Code ophalen].
  4. Voer de code in die u hebt ontvangen van het Microsoft-accountteam en selecteer vervolgens [Volgende].
  5. Typ een nieuw wachtwoord dat u wilt gebruiken en selecteer vervolgens [Volgende]⑧.
  6. Het opnieuw instellen van het wachtwoord is voltooid.

Terug naar inhoudsopgave

Windows 10-besturingssysteem

Inhoudsopgave:

Aanmelden / een Microsoft-account maken

1. Typ en zoek [Beheer uw account] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Klik op [In plaats daarvan aanmelden met een Microsoft-account].
  3. Typ het e-mailadres, telefoonnummer of Skype-account om u aan te melden dat u gebruikt voor andere Microsoft-services (zoals Outlook, Office, enz.) .
    Als je nog geen Microsoft-account hebt, selecteer dan [Maak er een aan!].
  4. Voer je e-mailadres in (het wordt gebruikt als het Microsoft-account) en selecteer vervolgens [Volgende ].
    Als je geen e-mailadres hebt, kun je in plaats daarvan ook een telefoonnummer gebruiken of een nieuw e-mailadres krijgen.
  5. Voer het wachtwoord in dat u wilt gebruiken met uw Microsoft-account en selecteer vervolgens [Volgende].
  6. Voer uw voornaam en achternaam in en klik vervolgens op [Volgende].
  7. Voer uw land/regio en geboortedatum in en selecteer vervolgens [Volgende]⑬.
  8. Microsoft stuurt een verificatie-e-mail naar uw e-mailadres, voer de code dienovereenkomstig in en klik vervolgens op [ Volgende].
  9. Microsoft-account is aangemaakt. U moet uw Microsoft-account en wachtwoord gebruiken wanneer u zich de volgende keer op deze computer aanmeldt. Typ daarvoor het huidige Windows-wachtwoord voor het oorspronkelijke lokale account en klik vervolgens op [Volgende].
    Als u geen wachtwoord voor het lokale account heeft ingesteld, voert u niets in en selecteert u direct Volgende.
  10. Aanmelding bij Microsoft-account is voltooid. U ziet het Microsoft-account op uw infopagina.

Terug naar inhoudsopgave

Wachtwoord van uw Microsoft-account vergeten

Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, raadpleeg dan de volgende stappen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Klik hier om naar de website voor het opnieuw instellen van het wachtwoord van het Microsoft-account te gaan.
  2. Typ uw Microsoft-account en selecteer vervolgens [Volgende] .
  3. Je ziet een geselecteerd e-mailadres of telefoonnummer waar je de beveiligingscode wilt hebben om je identiteit te verifiëren, selecteer vervolgens [Code ophalen].
  4. Voer de code in die u hebt ontvangen van het Microsoft-accountteam en selecteer vervolgens [Volgende].
  5. Typ een nieuw wachtwoord dat u wilt gebruiken en selecteer vervolgens [Volgende]⑧.
  6. Het opnieuw instellen van het wachtwoord is voltooid.