[Windows 11/10] Download apps uit de Microsoft Store

Windows 11-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Microsoft Store] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. U kunt klikken op [Search]om de apps te vinden die je nodig hebt, of er zijn app-categorieën op het tabblad aan de linkerkant④.
  3. Scroll naar beneden op deze pagina en u ziet het gedeelte Top gratis apps. Als u meer categorieën wilt bekijken, selecteert u [Alles bekijken]aan het einde van de rij.
  4. Nadat je de pagina Alles bekijken hebt geopend, vouw je Filters uit om meer categorieën weer te geven en naar apps te zoeken wanneer je maar wilt.
  5. Kies een app of game die je wilt downloaden en selecteer vervolgens [Get]. Microsoft Store begint het te downloaden en te installeren.

De nieuwste Microsoft Store kan uw Microsoft-account vragen wanneer u een nieuwe app wilt krijgen. Als u zich aanmeldt met een Microsoft-account, kunt u deze app gebruiken op alle compatibele apparaten met hetzelfde account. Hier vindt u meer informatie over Microsoft-account.
  6. Klik op de stijl [Virtuele avatar] icon en selecteer vervolgens [App-instellingen] .
  7. In de app-instellingen kunt u de optie Apps automatisch bijwerken in-/uitschakelen.
  8. Selecteer [Bibliotheek], u kunt de app-lijsten van Alle in eigendom, Geïnstalleerd of Gereed voor installeren.

Windows 10-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Microsoft Store] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. U kunt klikken op [Search]om de apps te vinden die je nodig hebt, of er zijn app-categorieën op het tabblad aan de linkerkant④.
  3. Scroll naar beneden op deze pagina, en dan zie je de Top gratis apps sectie. Als u meer categorieën wilt bekijken, selecteert u [Alles weergeven]aan het einde van de rij.
  4. Na het openen van de pagina Alles weergeven, zijn er meer filters aan de bovenkant die kunnen worden gebruikt om naar apps te zoeken wanneer u dat nodig heeft
  5. Kies een app of game die je wilt downloaden en selecteer vervolgens [Get]. Microsoft Store begint het te downloaden en te installeren.
  6. Als je je niet hebt aangemeld met een Microsoft-account, krijg je, zodra je een nieuwe app hebt, altijd een herinnering dat de Microsoft Store je vraagt ​​om in te loggen met een Microsoft-account. Als u zich aanmeldt met een Microsoft-account, kunt u deze app gebruiken op alle compatibele apparaten met hetzelfde account.
    Als u niet wilt inloggen met een account, selecteert u [Nee, bedankt]. In de Microsoft Store kun je de app nog steeds downloaden en installeren op deze computer.
  7. Klik op de stijl [Meer zien] icon en selecteer vervolgens [Instellingen].
  8. In de instellingen kun je de optie Apps bijwerken automatisch in-/uitschakelen.
  9. Klik op de stijl [Meer zien] icon en selecteer vervolgens [Mijn bibliotheek].
  10. In Mijn bibliotheek kun je de app-lijsten van Alles in eigendom, Geïnstalleerd of Gereed voor installatie, enz. bekijken.