[Specificatie] Hoe kan ik de huidige status van de ZenWiFi Series Router beoordelen aan de hand van de LED-kleur?

Naamdefinitie

AiMesh-router: de eerste router die op de modem is aangesloten, wordt de AiMesh-router genoemd.

AiMesh-knooppunt: andere routers die op de AiMesh-router zijn aangesloten, worden knooppunten genoemd.

Raadpleeg de onderstaande tabel voor gedetailleerde definities van LED-kleuren:

Let op: De omgeving waarin de router zich bevindt kan ervoor zorgen dat de LED-kleur er anders uitziet.

Eenheid

Status

LED kleur

Knipperend

AiMesh router

De router is verbonden met internet.

Wit

Nee

De router is verbonden, nog steeds onder systeemoptimalisatie

Groen

Nee

Druk op de WPS-knop op de router en de router zoekt naar een draadloos apparaat om te koppelen.

[Draadloze router] Hoe u een WPS-verbinding instelt

Blauw

Ja

De router heeft geen verbinding met internet.

[Problemen oplossen] Mislukte internettoegang via router

Rood

Nee

Reset de router: Houd de resetknop 5-10 seconden ingedrukt totdat het LED-lampje begint te veranderen.

[Draadloze router] Hoe u de router kunt resetten naar de fabrieksinstellingen

Geel of oranje

Ja

De router is aan het opstarten.

Groen - pulserend

Ja

De router is ingeschakeld en kan worden ingesteld (het apparaat is nog niet geconfigureerd).

[Draadloze router] Hoe kan ik de ASUS Wi-Fi-router instellen via de ASUS Router-app? (QIS, snelle internetconfiguratie)

Blauw

Nee

De router is in de reddingsmodus terechtgekomen.

[Draadloze router] De reddingsmodus gebruiken (firmwareherstel)

Magenta

Nee

AiMesh node

Het knooppunt is verbonden met de router via backhaul (WiFi) of Ethernet-backhaul.

Wit

Nee

De node is via een backhaul (WiFi) met de router verbonden, maar het WiFi-signaal is zwak.

[AiMesh] Hoe u de signaalkwaliteit tussen uw AiMesh-router en AiMesh Node kunt verbeteren

Geel of oranje

Nee

Het knooppunt voegt de AiMesh-router toe of maakt er opnieuw verbinding mee.

Blauw

Ja

Schakel de Ethernet-backhaul-modus in en het knooppunt is niet aangesloten op de AiMesh-router.

Rood

Nee

Reset het knooppunt: Houd de resetknop 5-10 seconden ingedrukt totdat het LED-lampje begint te veranderen.

[Draadloze router] Hoe u de router kunt resetten naar de fabrieksinstellingen

Geel of oranje

Ja

Het knooppunt is aan het opstarten.

Groen - pulserend

Ja

Het knooppunt is ingeschakeld en kan worden ingesteld (het apparaat is nog niet geconfigureerd).

Blauw

Nee

Het knooppunt is in de reddingsmodus terechtgekomen.

[Draadloze router] De reddingsmodus gebruiken (firmwareherstel)

Magenta

Nee

U kunt ook de LED-lichtbeschrijving van de AiMesh-router bekijken via de ASUS Router-app.

Open de app, tik op [ Instellingen ] > [ AiMesh]  > Selecteer de router > [LED-gids], u kunt de LED-kleurbeschrijving bekijken.

Hoe kan ik (Utility / Firmware) krijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.