[Notebook] Het toetsenbord leren kennen

ASUS Functie toetsen

De HotKeys op het toetsenbord van uw ASUS notebook kunnen de volgende opdrachten activeren:

Hotkey Icoon Beschrijving
F1

Zet de luidspreker aan of uit
F2

Verlaagt het luidsprekervolume
F3

Zet het luidsprekervolume hoger
F4

Verlaagt de helderheid van het beeldscherm
F5

Verhoog de helderheid van het scherm
F6

Schakelt het touchpad in of uit
F7

Past de helderheid aan voor het verlichte toetsenbord
F8

Schakelt tussen de weergavemodus

Zorg ervoor dat het tweede beeldscherm is aangesloten op uw notebook.

F9

Activeert het vergrendelscherm
F10

Schakelt de camera in of uit
F11

Activeert de tool voor het vastleggen van schermen
F12

Start de MyASUS-applicatie
Fn + Esc

Om de functie functietoetsen in of uit te schakelen. Wanneer de functie functietoetsen is ingeschakeld, kunt u ook toegang krijgen tot sneltoetsen door op de Fn-toets te drukken in combinatie met de toetsen op de bovenste rij. (F1-F12)

Windows 10 Functie Toetsen

Het volgende zijn de functietoetsen van Windows 10. U kunt ook verwijzen naar de introductie van Microsoft voor meer combinaties van sneltoetsen.

Hotkey Icoon Beschrijving
Windows logo  Start het menu Start.
Drop-down  Geeft het vervolgkeuzemenu weer.
Windows logo + Shift + S Om de knipbalk te openen, sleept u de cursor over het gebied dat u wilt vastleggen. Het gebied dat u hebt geknipt, wordt op uw klembord opgeslagen.
Windows logo + period(.) Open het emoji-paneel.
Windows logo + E Open File Explorer.
Windows logo + D Om alle vensters die u opent te minimaliseren en rechtstreeks naar uw bureaublad te gaan.
Windows logo + I Als u Instellingen snel wilt openen, selecteert of zoekt u de instelling die u wilt wijzigen.
Ctrl + X Knip het geselecteerde item af.
Ctrl + C Kopieer het geselecteerde item.
Ctrl + V Plak het geselecteerde item.
Alt + Tab Schakel tussen de vensters die u opent. Blijf op de Alt-toets drukken en druk herhaaldelijk op Tab totdat het gewenste venster is geselecteerd, en laat vervolgens de Alt-toets los.

Numeriek toetsenbord

Een numeriek toetsenbord is beschikbaar op geselecteerde notebook-pc-modellen. U kunt dit toetsenbord gebruiken voor numerieke invoer of als richtingstoetsen. Druk  om te wisselen tussen het gebruik van het toetsenbord als cijfertoetsen of als pijlrichtingstoetsen.

** Tips: als u merkt dat het numerieke toetsenbord geen nummer kan invoeren, controleer dan of het is omgeschakeld als richtingstoetsen voor de aanwijzer. **