[Draadloos] Waarom mislukt de WPS-verbinding op WPA3-Personal?

De nieuwste beveiligingsbeschrijving WPA3 staat geen verbinding met WPS toe. Als u apparaten met WPS wilt verbinden of WPA2-apparaten wilt hebben, configureert u "WPA2 / WPA3-persoonlijk", "WPA2-persoonlijk" op de pagina met draadloze instellingen.

Raadpleeg de onderstaande configuratiestappen.

Stap 1: Open een webbrowser en ga naar WebGUI (https://router.asus.com).

Opmerking: raadpleeg [Wireless Router] Hoe de GUI van de router (ASUSWRT) openen voor meer informatie.

Stap 2: Voer uw inlognaam en wachtwoord in op de inlogpagina en klik vervolgens op [Inloggen].

Opmerking: als u de gebruikersnaam en / of het wachtwoord bent vergeten, herstel dan de router naar de fabrieksinstellingen. Raadpleeg Hoe de router te resetten naar de fabrieksinstellingen? meer leren.

Stap 3: Ga naar Draadloos> Algemeen

Stap 4: Kies de band die u wilt instellen. (2,4 GHz, 5 GHz of 5 GHz-1, 5 GHz-2)

Stap 5: Kies "WPA2 / WPA3-persoonlijk" of "WPA2-persoonlijk" in overeenstemming met uw netwerkomgeving.

Stap 5: Klik op "Toepassen" om op te slaan.

Hoe kan ik (Utility / Firmware) krijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.