[Specificatie] Hoe controleer ik of de draadloze router van ASUS Adaptive QoS ondersteunt?

Inleiding

Adaptieve QoS omvat de volgende 3 functies:

1. Bandbreedtemonitor
  2. QoS
  3. Webgeschiedenis

Opmerking: draadloze ASUS-routers hebben verschillende functies, afhankelijk van het model. Voordat u deze functie gebruikt, raadpleegt u de pagina met productspecificaties om te controleren of uw router de bovenstaande functies ondersteunt.

1. Bandbreedtemonitor

2. QoS

(1) Adaptieve QoS

(2) Traditionele QoS

(3) Bandbreedtebegrenzer

3. Webgeschiedenis

Hoe de specificatie verkrijgen?

1. U kunt de informatie vinden op de ASUS Global-site https://www.asus.com/nl

2. Click

3. We gebruiken RT-AX92U als voorbeeld. Sleutel in rt-ax92u

4. Klik op RT-AX92U

5. Zoek de productsite van de RT-AX92U en klik op Specificaties.

6. U kunt de specificaties zien met Adaptive QoS: JaBandbreedtemonitor: Ja, Websitegeschiedenis: Ja, wat aangeeft dat de RT -AX92U heeft ondersteuning voor deze functie.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Downloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.