Hoe u de versie van MyASUS en ASUS System Control Interface kunt controleren en bijwerken

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld

Controleer en update de versie van MyASUS en de ASUS System Control Interface

1. Typ en zoek [MyASUS] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen ]. (De onderstaande afbeelding aan de linkerkant is in Windows 11 en de rechterkant is in Windows 10.)
  2. Klik in MyASUS op [Instellingen] in het linkermenu en selecteer vervolgens [Over] bovenaan vindt u de huidige versie van MyASUS en ASUS-systeembesturingsinterface
  3. U kunt MyASUS updaten via de Microsoft Store, hier kunt u meer leren over Hoe MijnASUS kunt updaten.
    U kunt het ASUS System Control Interface-stuurprogramma bijwerken via Windows Update. Hier vindt u meer informatie over Hoe Windows Update uit te voeren. Of update het handmatig, lees meer over Hoe stuurprogramma's zoeken en downloaden

Download MyASUS nu en ervaar perfecte service. KLIK HIER!

Download MyASUS nu om perfecte service te ervaren. KLIK HIER!