[Instant Guard] Wat heb ik nodig om Instant Guard te gebruiken?

Gebruik de Instant Guard-app en net zoals u thuis een veiligheidsnetwerk gebruikt - zorg ervoor dat uw persoonlijke privacy veilig blijft en financiële informatie beschermd wanneer u verbinding maakt met openbare Wi-Fi. Instant Guard geeft u eenvoudig toegang tot uw ASUS-router thuis terwijl u weg bent en blijft 100% anoniem terwijl u browst, winkelt en chat met een Virtual Private Network (VPN) -verbinding.

U hebt een ASUS-router nodig die de Instant Guard-functie ondersteunt en een mobiele telefoon of pad waarop de Instant Guard mobiele app is geïnstalleerd. Zorg er ook voor dat u uw firmware van de ASUS-router hebt geüpgraded naar de nieuwste versie en dat u uw netwerk hebt geconfigureerd via de ASUS-router-app. De Instant Guard-app is beschikbaar voor iOS en Android en kan worden gedownload in de App Store en Google Play Store.

Externe verbinding: om Instant Guard te gebruiken, moet u externe verbinding inschakelen, die in eerste instantie moet worden ingesteld terwijl u lokaal bent verbonden met uw ASUS-router. U kunt externe verbinding ook handmatig inschakelen in de systeeminstelling van de router-app.

[Opmerking] Momenteel werkt Instant Guard alleen met een openbaar IP-adres. Als uw internetprovider (ISP) deze vereiste niet ondersteunt, neem dan contact op met uw internetprovider. U kunt ook verwijzen naar Hoe stel ik een VPN-server in met port forwarding? met een privé / virtueel IP-adres.

Hoe verkrijg ik (Utility / Firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center. (LINK)

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.