[Specificatie] Hoe kan ik controleren of de ASUS-router de DDNS-functie ondersteunt?

Wat is DDNS-functie voor ASUS-router?

DDNS (Dynamic Domain Name System) is een service waarmee netwerkclients verbinding kunnen maken met de draadloze router, zelfs met een dynamisch openbaar IP-adres, via de geregistreerde domeinnaam. Voor meer gedetailleerde configuratie verwijzen wij u naar [WAN] DDNS introductie en configuratie.

Opmerking: als het niet in de specificatietabel staat, is er geen ondersteuning.

Hoe de specificatie verkrijgen?

1. U kunt de informatie vinden op de ASUS Global-site https://www.asus.com/

2. Klik op zoeken

3. We gebruiken de GT-AX11000 als voorbeeld.

Voer gt-ax11000 in

4. Klik op ROG Rapture GT-AX11000

5. Zoek de productsite van de GT-AX11000 en klik op Specificaties.

6. GT-AX11000 ondersteunt de DDNS.

Hoe krijg ik de (Utility / Firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Raadpleeg deze link als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center.