[Specificatie] Hoe controleer ik of de ASUS-router de Dual WAN-functie ondersteunt?

Wat is de Dual WAN-functie voor de ASUS-router?

ASUS-router biedt ondersteuning voor Dual WAN. Selecteer Failover-modus om een secundair WAN te gebruiken voor back-upnetwerktoegang. Selecteer de modus Load Balance om de bandbreedte te optimaliseren, de doorvoer te maximaliseren, de responstijd te minimaliseren en overbelasting van gegevens voor beide WAN-verbindingen te voorkomen. Raadpleeg voor meer gedetailleerde configuratie [WAN] Dual WAN introductie en configuratie.

Opmerking: als het niet in de specificatietabel staat, is er geen ondersteuning

Hoe kom ik aan de specificatie?

1. U kunt de informatie vinden op de ASUS Global-site https://www.asus.com/

2. Klik op het pictogram Zoeken.

3. We gebruiken GT-AX11000 als voorbeeld.

Voer gt-ax11000 in

4. Klik op de ROG Rapture GT-AX11000

5. Zoek de GT-AX11000-productsite en klik op Specificaties.

6. GT-AX11000 ondersteunt de dubbele WAN.

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de  ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig hebt over het ASUS Download Center, raadpleeg dan dit link.