[Chromebook] Hoe crashes of vastlopen van Chromebooks te verhelpen

1. Verwijder alle externe apparaten, zoals USB-apparaten, geheugenkaart, enz.
  2. Voer een Harde reset uit om uw Chromebook-hardware te resetten.
  3. Sluit alle apps en browservensters.
  4. Als een specifiek tabblad in de browser ervoor zorgt dat de Chromebook crasht of vastloopt, gebruik dan de sneltoetsen [ctrl] + [shift] + [r] om de pagina hard te verversen.

5. Als u onlangs nieuwe apps of extensies heeft geïnstalleerd, verwijder deze dan.
  6. Reset (Powerwash) uw Chromebook naar de fabrieksinstellingen.
  7. Herstel Chromebook-besturingssysteem.

Gebruik de Chromebook Diagnostics-app om het systeemgeheugen te meten. Als uw test mislukt, kan dit duiden op een defect geheugen, neem dan contact op met het geautoriseerde ASUS-reparatiecentrum.

Raadpleeg voor meer informatie de Chromebook Help van Google:

https://support.google.com/chromebook/answer/6309225

Als uw probleem niet wordt opgelost met bovenstaande oplossing en informatie, neem dan contact op met de klantenservice van ASUS voor meer informatie.