[Gaming NB] ROG BOOST GPU Overclock (O.C.) Technologie

ROG Boost GPU Overclock (O.C.) -technologie is de exclusieve GPU-overkloktechnologie gemaakt voor modellen met Nvidia GPU. Door Armory Crate Turbo Mode en Manual Mode is het systeem in staat om de GPU-frequentie te verhogen, waardoor de grafische prestaties direct worden verhoogd.

Ondersteunde modellen: GX502 en andere ROG-notebookseries (inclusief G, GX, GU, GA, GZ notebookseries). Bezoek voor meer ondersteunde modellen het Gaming Series Notebook Product van de officiële ASUS-website.

Opmerking: zorg ervoor dat de meegeleverde voedingsadapter is aangesloten om Armory Crate Turbo Mode en Manual Mode te kunnen gebruiken.

1) Met Armory Crate Turbo Mode, de ROG Boost geeft de eindgebruiker een onmiddellijke prestatieverbetering. GPU klokt tot een hogere frequentie en levert opmerkelijk soepele prestaties voor zelfs de meest grafische titels.

2)      Met Armory Crate Manual Mode, door de GPU Base Clock Offset aan te passen, Bovendien kan de gebruiker met overklokmogelijkheden vrij spelen met de klokoffset (ROG Boost O.C) voor een unieke ervaring.