Hoe u de garantiestatus kunt opvragen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u informatie kunt opvragen over de garantiestatus en hoe u een aankoopbewijs voor uw ASUS-product kunt uploaden.

Opmerking: De volgende geïllustreerde instructies kunnen enigszins variëren, afhankelijk van het land/de regio.

Hoe u de garantiestatus kunt opvragen

1. Ga naar de garantiestatus-aanvraagpagina van de officiële ASUS-website.
  2. Nadat u de pagina voor het aanvragen van de garantiestatus hebt geopend, detecteert de website automatisch het land/de regio op basis van het huidige IP-adres van uw apparaat. Klik op [De website van uw locatie wijzigen] ① om naar de productservice-informatie te gaan die geschikt is voor uw land/regio.
  3. Wanneer u de website van uw serviceregio bezoekt, voert u het serienummer van uw product in ② en vinkt u het vakje ASUS Privacybeleid aan ③ en klikt u vervolgens op [Verzenden] ④. Meer informatie over Hoe u het serienummer van het product kunt vinden.
  4. Het onderzoeksresultaat toont de vervaldatum van de garantie van uw product.
    Let op: De hier weergegeven garantiestatus is alleen ter referentie. Als de gebruiker de effectieve aankoopfactuur van het product niet kan overleggen, gaat de productgarantie in op de datum van levering van het apparaat volgens het serienummer van het product. Hier leest u meer over het uploaden van de aankoopfactuur.

Hoe u de aankoopfactuur uploadt

1. Klik onderaan de pagina met garantiezoekresultaten op [Factuur voor uw product bijwerken].
    Opmerking: als de servicewebsite van uw land/regio niet over de functie beschikt om de garantiedatum van het product bij te werken, geeft dit aan dat dit land/de regio het uploaden van een aankoopbewijs mogelijk niet ondersteunt. Als u verdere behoeften heeft, raden wij u aan contact op te nemen met uw plaatselijke ASUS-klantenservicecentrum.
  2. Lees de informatie en voorbeelden voor het uploaden van een aankoopbewijs en klik vervolgens op [Login & Factuur uploaden].
    Opmerking: sommige servicewebsites per land/regio bieden mogelijk geen relevante informatie of voorbeelden voor het uploaden van een aankoopbewijs.
  3. Voer uw gegevens in en upload een foto van het aankoopbewijs van het product, controleer de [ASUS Privacybeleid] box en klik vervolgens op [ Verzenden].
    Opmerking: het bestandsformaat ondersteunt de formaten jpg, png, gif, jpeg of jp2 en de bestandsgrootte moet kleiner zijn dan 10 MB.
  4. ASUS zal enige tijd nodig hebben om uw verzoek te beoordelen en zal op de beoordelingsresultaten reageren via de door u opgegeven e-mail.

Download MyASUS nu voor een perfecte service. KLIK HIER!