[AiMesh] Wat is Dedicated Wireless Backhaul (DWB)? Hoe werkt het?

Dedicated backhaul mechanisme helpt uw AiMesh-systeem om de beste verbindingsbandbreedte te verkrijgen tussen elk meshknooppunt. De eerste release van AiMesh-producten ondersteunt alleen op Triband-modellen (GT-AC5300, RT-AC5300). In de nieuwste release breiden we de speciale draadloze backhaul-technologie uit naar triband + dual-band of dual-band + triband-modellen.

Dualband AiMesh router

Triband AiMesh router

Dualband AiMesh node

Dedicated wireless backhaul zal NIET worden vastgesteld

Dedicated wireless backhaul zal worden vastgesteld

Triband AiMesh node

Dedicated wireless backhaul zal worden vastgesteld

Dedicated wireless backhaul zal worden vastgesteld

Als je al drie verschillende wifi-namen voor elke band hebt ingesteld, wordt de backhaul niet automatisch ingesteld. Als u Smart Connect inschakelt, wordt daarom de speciale backhaul ingesteld.

Hier is een voorbeeld:

Als ik 2 GT-AC5300 heb ingesteld (smart connect ingeschakeld), is de WiFi-naam (SSID) -regel:

Zonder DWB

Met DWB

2.4GHz

ASUS

ASUS

5GHz-1

ASUS

ASUS

5GHz-2

ASUS

ASUSS_dwb (hidden)

Met deze verborgen wifi kunt u verbinding maken via handmatig ingevoerde wifi-profielen op uw pc of telefoon. U kunt het zeker in de geavanceerde draadloze instellingen weergeven als u dat wilt.

https://router.asus.com/Advanced_Wireless_Content.asp