[Draadloze router] ASUS-router Harde fabrieksinstellingen herstellen - Methode 4

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de ASUS YouTube-videolink hieronder klikken voor meer informatie over "Hoe Hard Factory Reset ASUS router"

https://www.youtube.com/watch?v=PsE9tRF3kUw

1. Zet de stroom uit.
2. Houd de  "Set" knop en zet de stroom aan.
3. Na 6 seconden knippert het LED-lampje in paarse kleur. (Laat de knop "Set" niet los)
4. Na 30 seconden knippert het LED-lampje in rode kleur.
5. Laat de "Set" knop en de router wordt automatisch opnieuw opgestart.

Zoek de " Set" knop op uw Lyra Voice, zie de volgende afbeelding.