[Draadloze router] ASUS-router Harde fabrieksinstellingen herstellen - Methode 3

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de ASUS YouTube-videolink hieronder klikken voor meer informatie over "Hoe Hard Factory Reset ASUS router"

https://www.youtube.com/watch?v=PsE9tRF3kUw

1. Koppel de voedingsadapter los van je router.
2. Houd de  "Koppelen" knop en sluit de voedingsadapter opnieuw aan.
3. Aan/uit-lampje aan (blijf de knop Koppelen ingedrukt houden).< br /> 4. Laat de Koppelingsknop los nadat het LED-lampje rood begint te knipperen.
5. Het LED-lampje wordt blauw wanneer de reset is voltooid. Router zal automatisch herstarten.

Zoek de Koppelingsknop op uw router, raadpleeg de volgende afbeelding.

Verschillende modellen kunnen enigszins verschillen. Als u vragen heeft, kunt ude gebruikershandleiding raadplegen

1. De volgende afbeelding neemt [Lyra/Lyra Mini] als voorbeeld.

2. De volgende afbeelding neemt [Lyra Trio] als voorbeeld.