[Desktopchassis] TUF Gaming GT501-behuizing FIO-modulevervanging

1. Open het voorpaneel, houd de groef onder het voorpaneel vast (zoals weergegeven in de rode cirkel) en trek hard naar voren en omhoog.

2.Verwijder de schroeven op de overeenkomstige posities onder de achterste band van het paneel.

3. Verwijder in totaal 12 schroeven, drie schroeven per set, dicht bij de vier hoeken van de bovenklep (het is gemakkelijker om de schroeven te verwijderen door het chassis om te keren).

4. Nadat u de schroeven hebt verwijderd, houdt u het rode cirkelgebied vast en trekt u de bovenklep omhoog om deze te openen.

5.Verwijder de bovenklep, draai de vier schroeven op de FIO-module los en haal de FIO-module eruit

6. Plaats de nieuwe FIO-module op zijn plaats, lijn de twee plastic pinnen uit met de positioneringsgaten.

7.Zorg ervoor dat de voorkant er goed uitziet
   -USB- en audio-openingen moeten worden uitgelijnd

*Opmerking: als de USB-openingen niet zijn uitgelijnd (zoals hieronder weergegeven), pas deze dan opnieuw aan.

8. Nadat u de schroeven op de FIO-module hebt vastgedraaid, steekt u de kabel van de FIO-module door het gat in de bovenkant van het voorpaneel en vervolgens door het gat in het zijpaneel.

9.Monteer de bovenklep, merk op dat de lipjes van de bovenklep moeten worden uitgelijnd met de gaten in de behuizing.

10. Plaats de schroeven terug in de bovenklep en de behuizing. (12 in totaal)

11.Bevestig de kabel van de FIO-module aan de achterkant van de behuizing. De meegeleverde klittenbandsluiting kan worden gebruikt om de kabel vast te zetten.

12.Plaats het voorpaneel terug en plaats vervolgens de linker en rechter zijpanelen terug en vergrendel ze goed.