[Gaming NB/Gaming DT] GameFirst V - Introductie

GameFirst V is een gamingtool voor spelers, ontworpen voor ASUS ROG-producten voor netwerkoptimalisatie en -versnelling.

Version

GameFirst IV

GameFirst V

Model

Supports Kabylake and  the previous models
(Including GL12CM/G21CN)

Supports Coffeelake  and the following models  (Excluding GL12CM/G21CN)

Verbeterde lijst met functies:
● SMART-prioriteit
● Categorie-opties
● Individuele programmacategorieen
● ROG First
● Geminimaliseerde gebruikersinterface
● Taalvoorkeur en automatisch opstarten

1) SMART Priority
Toepassing -> AUTO -> SMART
Als SMART Priority is geselecteerd, benoemt GameFirst de meest gebruikte programma's als prioriteit.

2) Categorie-opties
Toepassing -> AUTO -> SMART -> Web

Elke categorie toont de programma's die binnen die groep worden uitgevoerd.
 Gebruikers kunnen eenvoudig elk programma in de hele groep instellen als Prioriteit of Uitgeschakeld.

3) Individuele programmacategorie
3-1 Door de categorieën te selecteren, kunnen gebruikers de programma's opnieuw classificeren.

3-2 Gebruikers kunnen elk programma aan een categorie toewijzen op basis van hun voorkeuren.

3-3  Type toepassing: Web / Game / Live Stream / Bestandsoverdracht / Stream / Overige / Gebruikersdefinitie.

4)  ROG First
Zoekt naar ROG-routers die de functie ROG First ondersteunen. Deze functie kan ook de netwerkpakketten van uw systeem versnellen, zodat u kunt genieten van een snellere en soepelere netwerkervaring.

5) Geminimaliseerde gebruikersinterface
Minimaliseert het hoofdvenster, maar alle functionaliteit wordt nu uitgevoerd in een kleinere gebruikersinterface.

6)  Taalvoorkeur en automatisch opstarten
De eerste keer dat u GameFirst V uitvoert, verschijnen de voorkeursinstellingen. U kunt taal kiezen, GameFirst inschakelen om te starten bij het opstarten van Windows en de update voor de online database instellen.

Vervolgens kunt u met de rechtermuisknop klikken op het pictogram in de taakbalk van GameFirst V om uw voorkeuren te selecteren.

FAQ :

Q1:  Is ROG First een VPN ?
A1:  Nee, ROG First heeft een directe verbinding tussen een Asus ROG-router en een ROG-pc, zodat elk gekozen pc-spel soepel kan worden geactiveerd en uitgevoerd.

Q2:  Hoe verschilt de prioriteitsinstelling in ROG First van de sectie Game Type in GameFirst?​?
A2:  Speltype in de GameFirst-applicatie ondersteunt alleen de pc. Zodra de pc het signaal verliest, kan het niet langer helpen.
        Voor ROG First is het echter zijn doel om dergelijke situaties overal met een netwerk aan te pakken. Momenteel staat GameFirst alleen de gebruiker toe om de game boost-modus op de router in te stellen zonder in te loggen op de routerinterface.

Q3:  Is er een beperking in de router? Ondersteunt elke router ROG First?
A3:  Officieel ondersteunt deze software alleen ROG-routers, maar deze zullen binnenkort alle huidige routermodellen ondersteunen die nog steeds op de markt zijn. Oudere routers zullen niet werken.
       (Ondersteunt het ROG GameFirst API-gebruik: de API's ondersteunen alle modellen van RT & GT-series als de firmwareversie van de router 3.0.0.4.380 of hoger is.)
       Let op : Bekijk uw huidige versie door hier te klikken.

Q4: Moet de ROG Router iets anders opzetten om ROG EERST te ondersteunen?
A4:  De ROG-router moet nog door de eindgebruiker worden ingesteld met de instellingsprocedures bij de eerste aanmelding. Na voltooiing kan de API worden gebruikt.