[AiMesh] Welke modellen router / Range Extenders ondersteunen AiMesh?

[AiMesh] Welke modellen router / Range Extenders ondersteunen AiMesh?

1. U vindt de lijst met modellen die AiMesh ondersteunen op deze site. https://www.asus.com/Networking/Wi-Fi-System-Products/

Raadpleeg voor meer AiMesh de link: https://www.asus.com/microsite/AiMesh/en/index.html

2. Om de AiMesh-ondersteuningsfirmware te vinden en te downloaden, kunt u uw productmodel selecteren en vervolgens de ondersteuningspagina selecteren om de nieuwste firmware te downloaden.

Als uw ASUS-router in de lijst verschijnt maar de firmware verouderd is, is een firmware-update vereist.

Raadpleeg het ondersteuningsartikel voor instructies over het bijwerken van de firmware:  [Wireless Router] Hoe de firmware van uw router bijwerken naar de nieuwste versie via de ASUS Router-app?

Opmerking: RP-AC68U ondersteunt geen AiMesh.

Range extender-product ondersteunt alleen AiMesh-knooppunt, geen ondersteuning voor Primary AiMesh.

Ondersteuningsmodellen voor range-extender:

RP-AX58

RP-AX56

RP-AC67

RP-AC1900

RP-AC55

RP-AC92

Hoe krijg ik de (Utility / Firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Raadpleeg deze  link voor meer informatie over het ASUS Download Center .