[Lyra][Setup]Wat is benodigd om Lyra in te kunnen stellen?

Categorie

Inhoud

Onderstaand kunt u de minimale vereisten terugvinden voor het instellen van Lyra:

iOS apparaat(iOS 8.0 of een latere) of een Android apparaat(Android 4.3 of daarboven welke Bluetooth low-energy ondersteund) of Laptop/Desktop welke beschikt over een Wi-Fi adapter.

De Lyra app gedownload vanuit de App Store of Google Play en verbind deze direct met het Wi-Fi signaal van de eerste Lyra, gebruik uw router LAN IP of https://192.168.72.1 om uw Lyra systeem in te stellen.

Een actieve internetverbinding vanaf uw Internet Service Provider.

Vrije aansluitingen voor alle Lyra apparaten.

Opmerking: de Lyra-app is niet langer beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store. Werk bij naar de ASUS Router-app.