[Problemen oplossen] USB-harde schijf kan niet worden gedetecteerd op ASUS Router

1. Controleer of het formaat en de partitiegrootte van de USB-harde schijf worden ondersteund.

Plug-n-Share Disk Support List:ASUS Router Plug-n-Share Disks Compatibiliteitslijst

2. Zorg ervoor dat de firmware van de router up-to-date is.

[Opmerking] Voor informatie over het upgraden van firmware, raadpleeg naar [Draadloos] Upgrade de firmwareversie van uw router

3. Probeer uw USB-harde schijf aan te sluiten op een ander apparaat, zoals een computer, en controleer of de USB-harde schijf normaal is.

4. Probeer een andere USB-harde schijf om de router aan te sluiten om te zien of deze normaal kan werken.

5. Als de USB harde schijf of USB externe harde schijf behuizing extra voeding nodig heeft, sluit dan de voeding van deze USB harde schijf aan. Sluit vervolgens de router aan om te testen of de USB-harde schijf normaal kan worden gelezen.

6.  Als uw USB-harde schijf belangrijke gegevens bevat, maak er dan een back-up van.

Probeer de USB-harde schijf te formatteren als NTFS op een ander apparaat, zoals een computer, en sluit deze vervolgens aan op de router om te testen of de router normaal werkt.

[Draadloze router] Hoe controleer je je USB-harde schijf op de ASUS-router?

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Downloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.