[Problemen Oplossen] Wat kan ik doen indien ik mijn WiFi wachtwoord vergeten ben?

1. Verbind uw computer met de routervia een bekabelde verbinding

2. Voer uw router LAN IP of router URL https://www.asusrouter.com in op de WEB GUI.

Raadpleeg a.u.b. Hoe toegang krijgen tot de instellingenpagina van de router (Web GUI) (ASUSWRT)?  voor meer informatie.

3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in om in te loggen.

Opmerking: Als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord bent vergeten, herstelt u de router naar de standaard fabrieksinstellingen en status.

Raadpleeg [Wireless Router] Hoe kan ik de router resetten naar de fabrieksinstellingen? voor het herstellen van de router naar de standaardstatus.

4. Ga naar [Draadloos] > [Algemeen], en vul het wachtwoord in dat je wilt gebruiken bij [WPA Pre-Shared Key].

Het veld vereist een wachtwoord van 8~63 tekens (letters, cijfers of een combinatie) of 64 hexadecimale cijfers om het coderingsproces te starten. Als u dit veld leeg laat, wordt het standaardwachtwoord [00000000] toegewezen.

5. Klik op [Toepassen] om de instellingen te voltooien.

Hoe kom ik aan de (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Download Center.

Als u meer informatie nodig hebt over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.