[Moederbord] Probleemoplossing - BIOS kan niet worden bijgewerkt

1. Wanneer u het BIOS bijwerkt en u het bericht ziet verschijnen in EZ flash "Selecteer BIOS is geen correct BIOS" zoals hieronder

a. Controleer of het BIOS-bestand dat u hebt gedownload, het juiste BIOS-bestand op het moederbord is. Uw moederbord is bijvoorbeeld ROG MAXIMUS XII FORMULE, maar het BIOS-bestand dat u downloadt is ROG MAXIMUS XII EXTREME. Daarom is de modelnaam van het moederbord niet correct en wordt dit bericht weergegeven.

b. Bevestig dat het bijgewerkte BIOS-bestand te oud is, de BIOS-bestandsversie van het moederbord is bijvoorbeeld 2103 en u wilt updaten naar versie 1003, het zal deze afbeelding laten zien

Opmerking: het betekent dat het geen ondersteuning biedt voor het downgraden van het BIOS

2. Als de update mislukt, raadpleeg dan de FAQ: ASUS CrashFree BIOS 3

3. Als de update slaagt, maar geen stroom / geen opstart / geen weergave, raadpleeg dan FAQ: Problemen oplossen - Geen stroom / geen opstart / geen weergave

Als bovenstaande oplossing uw probleem niet kan oplossen, neem dan contact op met het ASUS-klantencentrum voor verdere hulp en informatie.