[WTFast] Hoe kan ik WTFast gebruiken op een ASUS Router?

WTFast ASUS-routerclient is einde service

De initiële versie van WTFast GPN op de ASUS-router (inloginterface bevindt zich op ASUSWRT GUI) is vanaf vandaag niet meer beschikbaar.

Betrokken ASUS-routermodellen: RT-AX92U, RT-AX88U, RT-AC88U, RT-AC86U, RT-AC5300, GT-AX11000, GT-AC5300, GT-AC2900

WTFast-routerversie

Voor meer voorwaarden van WTFast-services raadpleegt u: https:/ /www.wtfast.com/en/terms-of-service/

WTFast PC-clientplanwijzigingen

Volgens de officiële planwijzigingen van WTFast wordt de gratis proefperiode gewijzigd in 3 dagen zonder verkeerslimieten.

Betrokken modellen: GT-BE19000, GT-BE96, GT-BE98_Pro, GT-BE98, RT-AX88U_Pro, GT-AXE11000, GT-AX6000, GT-AX11000_PRO, GT-AXE16000, GT6 en alle aankomende ROG-routers.

WTFast PC-versie

Voor informatie over de gratis proefperiode en abonnementen raadpleegt u WTFast FAQ: https://wtfast.zendesk.com/hc/en-us/articles/10655125238797-How-to-get-a-WTFast-free-trial

Voor meer voorwaarden van WTFast-services raadpleegt u: https:/ /www.wtfast.com/en/terms-of-service/

[Draadloze router] Hoe gebruik ik WTFast op een ASUS-router?

1. Wanneer u inlogt op de gameboost-beheerinterface, kiest u een client in het selectiemenu. Hier worden alle clients weergegeven die op uw router zijn aangesloten.

2. Klik op de knop [+] om dit profiel toe te voegen
3. Selecteer een [Game] die je wilt spelen, en houd er rekening mee dat er verschillende gameservers zijn. Als je bijvoorbeeld de World of Tanks US-server wilt spelen (ongeacht west of oost), moet je [ World of Tank (VS)].