[Firewall] Hoe stel ik een Keyword Filter in?

Zoekwoordfilter kunt u de toegang van de klant tot de webpagina die specifieke zoekwoorden bevat, blokkeren. Nadat u de zoekwoorden hier heeft ingevoerd en ingesteld, kunnen niet alle webpagina's met deze zoekwoorden worden weergegeven in het zoekresultaat.

Beperkingen van de filterfunctie:

1. Gecomprimeerde webpagina's die HTTP-compressie technologie kunnen worden gefilterd.

Raadpleeg voor meer informatie de onderstaande link voor gedetailleerde informatie.  https://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_compression

2. Https webpagina's kunnen niet worden gefilterd.

Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Verbind uw pc met de ASUS-router via Wi-Fi of Ethernet-kabel.

Stap 2: Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router URL  https://www.asusrouter.com naar de WEB GUI.

Raadpleeg a.u.b. Hoe toegang krijgen tot de instellingenpagina van de router (Web GUI) (ASUSWRT)?  voor meer informatie.

Stap 3: Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina en klik vervolgens op [Aanmelden].

Opmerking: als u vergeten de gebruikersnaam en/of wachtwoord, herstel de router naar de standaard fabrieksstatus. Raadpleeg  Hoe zet ik de router terug naar de fabrieksinstellingen?  voor meer informatie.

Stap 4: Ga naar Firewall> "Zoekwoordfilter" tabblad.

Stap 5: Schakel het zoekwoordfilter in.

Stap 6: Typ het trefwoord in de lege ruimte die u wilt blokkeren.

Stap 7: Klik op “+” om de lijst toe te voegen en klik op Toepassen  ;om de instellingen op te slaan.

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik voorkomen dat specifieke apparaten toegang krijgen tot specifieke/kwaadaardige websites?

ASUS-routers ondersteunen momenteel geen websiteblokkering op specifieke apparaten (bijvoorbeeld telefoon, laptop).

Als het specifieke apparaat dat u wilt instellen een Windows-apparaat of een Chromebook is, raadpleeg dan de onderstaande veelgestelde vragen.

[Windows 11/10] Microsoft Family Safety - Instellingen voor ouderlijk toezicht | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

[Chromebook] Beheer het account van uw kind op Chromebook | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.