[Draadloze router] WAN - NAT Passthrough Introductie

Schakel NAT Passthrough in om een VPN-verbinding (Virtual Private Network) via de router naar de netwerkclients te laten gaan.

1. Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router-URL https://www.asusrouter.com in de WEB GUI in.

Opmerking: raadpleeg Hoe u de routerinstellingenpagina (web-GUI) opent voor meer informatie.

2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router in om in te loggen.

Opmerking: als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord vergeet, herstel dan de router naar de fabrieksinstellingen en -instellingen.
             Raadpleeg Hoe u de router kunt resetten naar de fabrieksinstellingen voor hoe u de router naar de standaardstatus kunt herstellen.

3. Klik op [ WAN ] > [ NAT Passthrough ], de optie-instellingen die in de onderstaande afbeelding worden weergegeven, zijn allemaal standaarditems. Nadat u de instellingen heeft gewijzigd, klikt u op [Toepassen ] om de instellingen op te slaan.

PPTP Passthrough: het Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) is een methode voor het implementeren van virtuele particuliere netwerken.

L2TP Passthrough: In computernetwerken is Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) een tunnelprotocol dat wordt gebruikt ter ondersteuning van virtuele particuliere netwerken (VPN's) of als onderdeel van de levering van diensten door ISP's. Het biedt op zichzelf geen enkele encryptie of vertrouwelijkheid.

IPSec Passthrough: Internet Protocol Security (IPsec) is een protocolsuite voor het beveiligen van Internet Protocol (IP)-communicatie door elk IP-pakket van een communicatiesessie te authenticeren en te coderen.

RTSP Passthrough: het Real Time Streaming Protocol (RTSP) is een netwerkcontroleprotocol dat is ontworpen voor gebruik in entertainment- en communicatiesystemen om streaming mediaservers te besturen.

H.323 Passthrough: H.323 is een aanbeveling van de ITU Telecommunication Standardization Sector (ITU-T) die de protocollen definieert voor het aanbieden van audiovisuele communicatiesessies op elk pakketnetwerk.

SIP Passthrough: het Session Initiation Protocol (SIP) is een communicatieprotocol voor het signaleren en besturen van multimediacommunicatiesessies. De meest voorkomende toepassingen van SIP zijn internettelefonie voor spraak- en video-oproepen, evenals instant messaging via Internet Protocol (IP)-netwerken.

PPPoE Relay: Door PPPoE-relay in te schakelen kunnen apparaten in LAN een individuele PPPoE-verbinding tot stand brengen die via NAT loopt.

Raadpleeg [Draadloze router] Hoe u PPPoE Relay instelt in een ASUS-router  voor meer informatie.

FTP ALG-poort: dit systeem ondersteunt dubbele FTP-serverservices. U kunt "FTP" en "FTP_ALG" gebruiken bij het instellen van uw port forwarding-regels.  voor meer informatie.

Raadpleeg [Draadloze router] Hoe u een virtuele server kunt instellen/ Regels voor poortdoorsturen op de ASUS-router voor meer informatie.

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?
U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Downloadcentrum
Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg deze link.