[Chrome OS] Browserinstellingen resetten

Je kunt je browserinstellingen op elk moment in Chrome herstellen. Mogelijk moet u dit doen als apps of extensies die u hebt geïnstalleerd uw instellingen hebben gewijzigd zonder uw medeweten. Uw opgeslagen bladwijzers en wachtwoorden worden niet gewist of gewijzigd.

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer More and then Instellingen resetten.
  3. Windows: onder "Resetten en opschonen” klik Instellingen resetten and then Instellingen resetten.

Deze stappen bieden geen volledige reset. Sommige instellingen, zoals lettertypen of toegankelijkheid, worden bijvoorbeeld niet verwijderd. Als u een een nieuw gebruikersprofiel wilt maken, voegt u een nieuwe gebruiker toe in Chrome.

Wat verandert er als je je instellingen herstelt

In uw Chrome-profiel worden de volgende instellingen gewijzigd in de standaardinstellingen op alle apparaten waarop u bent ingelogd:

De bovenstaande informatie is afkomstig van de onderstaande bron en de onderstaande bron prevaleert als er een discrepantie is opgetreden. Neem rechtstreeks contact op met onderstaande bron als u nog vragen heeft. Houd er rekening mee dat ASUS niet verantwoordelijk is voor de inhoud of service van onderstaande bron.

Bron: Chromebook Help - Chrome-instellingen terugzetten naar standaard