Hoe kan ik mij toestel verbinden met een OpenVPN Server (Voor MAC).

Hoe u OpenVPN kunt installeren op uw MAC iOS besturingssysteem:

Stap1. Installeer de Tunnelblick software

1.Download en installeer de Tunnelblick software. Ga naar onderstaande link om de laatste installer te downloaden:

Tunnelblick installer

2.   Volg de onderstaande stappen voor installatie:

Klik op "Ik heb de configuratie bestanden”

Klik op “OpenVPN Configuratie(s)”

Klik op “”Open een Tunnelblick VPN configuratie".

3. Een nieuwe folder genaamd "Lege Tunnelblick VPN Configuratie" wordt aangemaakt op uw desktop na het installeren.

Stap2. Kopieer het configuratie bestand (.ovpn bestand) naar de OpenVPN bestandsmap.

1. Kopieer het bestand clien.ovpn vanaf de OpenVPN Server of ASUS Router naar de folder "Lege Tunnelblick VPN Configuratie" op uw desktop.

2.   Hernoem de map "Lege Tunnelblick VPN Configuratie" naar "xxxx.tblk"(bij xxxx kunt u invoeren wat u wil).

3. Sleep de vpn.tblk folder naar de tunnelblick folder

Stap3 verbind de VPN Server

1.   Klik op het Tunnelblick icoon en selecteer "Verbind VPN" om te verbinden met OpenVPN server.

2.  U kunt aan het onderstaande scherm zien of deze succesvol verbonden is.