Hoe verbinding te maken met OpenVPN Server met uw apparaat? (voor Android)

OpenVPN-client op uw Android-telefoon installeren:

Stap 1. Download en installeer OpenVPN

Ga naar de Google Play Store, zoek en download de "OpenVPN Connect"-app.

Stap2. Stuur een mail met .ovpn-bestand naar je Android-telefoon / Pad

U kunt de OpenVPN-servermanager vragen om een e-mail met client.ovpn-bestand naar uw e-mailadres te sturen en [.ovpn-bestand] naar de telefoon te downloaden.

Als uw OpenVPN-server een ASUS-router gebruikt, raadpleeg dan deze FAQ: OpenVPN-configuratiebestand exporteren https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1008713#a3

Stap3. Instellen en verbinden met VPN-server

3-1 Open OpenVPN Connect-apps en importeer het client.ovpn-bestand.

3-2 Schakel dit profiel in om verbinding te maken met de VPN-server

3-3 U kunt het netwerkverkeer zien als u verbinding hebt gemaakt.

Voor beschrijvingen van telefoon- en OpenVPN-appfuncties wordt aanbevolen contact op te nemen met de fabrikant van uw telefoon of OpenVPN-app voor verdere technische ondersteuning.