Uutiset ja ilmoitukset Näytä 211 - 220 tulosta 237 more

ASUS rikkoo ennätyksensä yhdellätoista voitolla 2014 iF Design Awards –palkintogaalasta

2014/03/12

ASUS-tuotteet voittivat 11 maineikasta iF Product Design Awards –muotoilupalkintoa tänään Münchenissä pidetyssä palkintogaalassa. Tällä kertaa ASUS:lle sateli palkintoja kolmesta eri iF Design Awards –seremonian kategoriasta, mikä on enemmän kuin koskaan ennen. ASUS voitto yhdeksän Tietokone-kategorian palkintoa, yhden Telekommunikaatio-kategorian palkinnon sekä yhden Audio/Video-kategorian palkinnon.

ASUS julkaisee R9 280 DirectCU II –näytönohjaimen

2014/03/06

ASUS julkaisi tänään uuden R9 280 DirectCU II –näytönohjaimen, joka saa tehonsa viimeisimmältä AMD Radeon™ R9 280 grafiikkasuorittimelta (GPU) ja sisältää yksinomaiset DirectCU II- ja CoolTech –tuuletinteknologiat viileämmän, hiljaisemman ja nopeamman suorituksen takaamiseksi. Se toimii jopa 20 % viileämmin ja kolme kertaa (3X) hiljaisemmin kuin markkinoiden vastaavat tuotteet. Lisäksi se hyötyy ainutlaatuisesta DIGI+ jännitteen säätöyksiköstä (VRM).

ASUS julkistaa kaikkien 8-sarjan emolevyjen tukevan nyt uusia neljännen sukupolven Intel Core –suorittimia

2014/03/03

ASUS julkisti tänään, että kaikki 8-sarjan emolevyt tukevat uusia neljännen sukupolven Intel® Core™ -suorittimia, taaten siten nopean, turvallisen ja sulavan päivityksen parempaan – välittömästi. Kaikki ASUS 8 –sarjan Intel-emolevyt tukevat uusia neljännen sukupolven Intel Core –suorittimia seuraamalla yhtä kahdesta yksinkertaisesta toimenpiteestä, käyttäen joko ASUS USB BIOS Flashback –ominaisuutta tai helppokäyttöistä Windows-pohjaista BIOS-päivityssovellusta. Kaikki päivitykset ovat saatavill

ASUS päivittää PadFone 2:n, PadFone A80:n sekä The new PadFone A86:n Android 4.4 KitKattiin sekä ASUS ZenUI-käyttöliittymään

2014/02/27

ASUS ylpeänä ilmoittaa, että Android 4.4 (“KitKat”) ohjelmistopäivitys on saapumassa ASUS PadFone 2, ASUS PadFone A80 sekä ASUS the New PadFone A86 –älypuhelimille.

ASUS julkaisee GTX 750 Ti ja GTX 750 –näytönohjaimet

2014/02/18

ASUS julkaisi tänään GTX 750 Ti ja GTX 750, kaksi uutta huippulaadukasta 3D-pelinäytönohjainta, jotka tulevat tehokkailla GeForce® GTX 750 Ti ja GTX 750 –grafiikkasuorittimilla (GPU) ja ylikellotusmahdollisuudella. Näin ne yltävät suorituskykyyn, joka on jopa 52MHz nopeampi kuin markkinoiden vastaavien laitteiden. Ne hyötyvät monista yksinomaisista ASUS-teknologioista, kuten pölyä hylkivistä tuulettimista, jotka pidentävät näytönohjaimen käyttöikää, sekä Super Alloy Power –komponenteista ylivoim

ASUS julkaisee GTX Titan Blackin

2014/02/18

ASUS julkaisi tänään GTX Titan Blackin, näytönohjaimen, joka saa virtansa upouudelta GeForce® GTX Titan Black –grafiikkasuorittimelta, jonka kellotusaika on 980MHz ja joka sisältää yksinomaisen GPU Tweak –teknologian parempaan ylikellotukseen. Se sisältää 6GB supernopeaa GDDR5-videomuistia, NVIDIA® GPU Boost 2.0 ja G-SYNC™ -teknologiat, joiden ansiosta GTX Titan Black on voimanpesä, joka tuottaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

ASUS julkaisee R7 265 DirectCU II –näytönohjaimen

2014/02/13

ASUS julkaisi tänään uuden R7 265 DirectCU II –näytönohjaimensa, joka on varustettu uusimmallaAMD Radeon™ R7 265 –suorittimelta. Se sisältää monia yksinomaisia ASUS-teknologioita, kuten DirectCU II:n 20% viileämpään ja kolme kertaa (3X) hiljaisempaan pelisuoritukseen, Super Alloy Power- komponentteja paranneltuun kestoon ja turvalliseen ylikellotukseen GPU Tweakin avulla. Parhaimmillaan R7 265 DirectCU II:n kellotusvauhti saavuttaa jopa 925MHz nopeudet.

ASUS esittelee mobiilin S1 LED-projektorin

2014/02/10

Huippukannettava ja kompakti ASUS S1 Mobile LED-projektori sisältää uudelleen ladattavan 22Wh akun, joka tarjoaa 3 tunnin heijastusajan ja mahdollistaa S1:n toimimisen 6000mAh virtalähteenä mobiililaitteiden lataamiseen. S1:n lyhyen matkan heijastus on luokkansa paras, sillä se heijastaa 41-tuumaista kuvaa vain 1 metrin päässä ruudusta.

ASUS julkaisee langattoman RT-AC52U Dual-band-reitittimen

2014/02/05

ASUS julkaisi tänään RT-AC52U:n, äärimmäisen edullisen AC750 802.11ac Dual-bandreitittimen, joka toimittaa supernopeita, jopa 733Mbit/s datansiirtonopeuksia. RT-AC52U tarjoaa samanaikaisen 2.4GHz/5Ghz Wi-Fin ja sen korkeatehoinen antenni laajentaa langatonta katetta jopa 150% verran. Monikäyttöinen USB-portti sallii käyttäjien jakaa tulostimen, kovalevyn tai 3G/4G (HSPA+) datayhteyden, sallien kaksi laajakaistayhteyttä (WAN) yhdelle reitittimelle.

ASUS julkaisee ROG Nomad-repun

2014/02/05

ROG Nomad-reppu on suunniteltu erityisesti aktiivisille, liikkeessä oleville pelaajille. Nomad on kevyt, katu-uskottava ja tyylikäs. Sillä voit kantaa 17-tuumaisen kannettavan tietokoneen tyylillä pitäen samalla arvokkaan lastisi turvassa sen sisäisen jousituksen ansiosta. Se on vedenkestävä, sillä se on tehty 1680D ballistisesta nylonista ja sen leveiden, hengittävien olkapäätoppausten ansiosta voit kantaa raskaitakin taakkoja mukavasti.