Vigtig information

Nyheder og annonceringer Vis 211-220 af 226 more

ASUS introducerer standere til opladning af to produkter

2014/01/22

ASUS PW100 Wireless Charging Stand anvender den induktive strømstandard Qi for at kunne oplade Qi-kompatible tabletprodukter induktivt. ASUS' dock til Nexus 7(2013) har et design, der er til at glide ind i, og den kommer med et HDMI-output. så brugerne kan se indhold i HD 1080p, der er lagret på tabletten, på en ekstern skærm. Begge opladningsstandere kan støtte dine tablets i en ergonomisk betragtningsvinkel på 60 grader.

ASUS annoncerer Cerberus Gaming Headset til pcer, macs og smart-produkter

2014/01/15

ASUS annoncerede i dag Cerberus, et gaming-headset, der leverer levende lyd, fuld af kraft og dybde, til brugere af smart-produkter, desktop- og laptopcomputere — og intelligent designet til både gaming og mobil brug. Store 60 mm neodym-magnet-drivere og 100 mm lydisolerende ørepuder giver kraftig bas og lyd uden distraktioner, og det innovative design med to mikrofoner gør, at bæreren af headsettet kan bestemme, præcis hvordan vedkommende vil kommunikere.

ASUS annoncerer R9 290X og R9 290 DirectCU II Graphics Cards

2014/01/15

ASUS har i dag lanceret R9 290X DirectCU II og R9 290 DirectCU II, to nye grafikkort, derhenholdviser drevet af de nye grafikbearbejdningsenheder (GPU'er) AMD Radeon™ R9 290X og R9 290 og udstyret med den eksklusive DirectCU II-teknologi — så de kører op til 20 % køligere og op til tre gange (3 x) mere lydløst end normalt design.

ASUS præsenterer næste generation af teknologi på CES

2014/01/09

ASUS præsenterer deres nyeste teknologi på CES 2014 i Las Vegas. Blandt de mange innovative og banebrydende produkter indgår skærmen PB287Q 28-in 4K, bundkortet Z87-Deluxe/SATA Express, ThunderboltEX II, projektoren S1 Mobile LED, surround sound-stationen SWB-S1 Blu-ray og ROG Front Base Dual Bay Gaming Panel.

ASUS og Waves Audio annoncerer strategisk samarbejde for at give brugere verden over en førsteklasses lydoplevelse

2014/01/08

ASUS, en førende virksomhed i den nye digitale tidsalder, har sammen med Waves, en førende leverandør af digital signalbehandling (DSP) til lyd til det professionelle marked så vel som den almindelige forbruger, samt modtager af en teknisk GRAMMY®, annonceret en udvidet samarbejdsrelation. Denne aftale vil inkorporere Waves MaxxAudio® Master-lydbearbejdning i alle ASUS-produkter, der anvender ASUS SonicMaster-lydteknologi.

Kundeservicemeddelelse vedrørende ASUS Transformer Pad (TF701T)

2014/01/08

ASUS har identificeret et kompatibilitetsproblem for et lille antal brugere, som ejer tidligere versioner af ASUS Transformer Pad (TF701) og anvender firmware, der havde release mellem 27/12/2013 og 1/5/2014, som har påvirket CPU'ens boost-performance.

Seventeen ASUS Products Win 2014 CES Innovations Awards

2014/01/07

ASUS today is proud to announce that 17of its products have received the prestigious 2014 CES Innovations Award, withwins covering a wide range of innovative designs and technologies across sixaward categories

ASUS annoncerer PadFone mini

2014/01/07

ASUS annoncerede i dag PadFone mini, en smuk 4-tommers smartphone, der let forvandles til en 7-tommers tablet med en flot skærm i 1280 x 800 pixels. PadFone mini er drevet af en Intel® Atom™ Z2560-processor og fås i fem farver, og så har den en intern hukommelse på 8 GB, et brilliant 8-megapixel (8MP) hovedkamera, et 2 MP frontkamera og den sublime nye brugerflade ZenUI.

ASUS annoncerer ROG Swift PG278Q Premium Gaming Monitor

2014/01/07

ASUS annoncerede i dag ROG Swift PG278Q 27-tommers gamingskærm. Swift PG278Q har en WQHD-opløsning (2560 x 1440), en hurtig opdateringshastighed på 120+ Hz, en responstid på 1 ms og et komplet udvalg af ergonomiske justeringsmuligheder. Den kommer også med teknologierne ASUS GamePlus og NVIDIA® G-SYNC™, som er designet til at give dig den ultimative gamingoplevelse.