Nyheder og annonceringer Vis 201-210 af 226 more

ASUS slår rekorder med elleve sejre til 2014 iF Design Awards

2014/03/12

ASUS' produkter har vundet 11 prestigefyldte iF Product Design Awards ved en ceremoni, der blev afholdt i München i dag. Priserne fordeler sig over tre kategorier af produktdesign og er det højeste antal, ASUS nogensinde har vundet ved en enkelt iF Design Awards-ceremoni. ASUS vandt ni priser i kategorien "Computer", en pris i kategorien "Telecommunications" og en pris i kategorien "Audio/Video".

ASUS lancerer R9 280 DirectCU II Graphics Cards

2014/03/06

ASUS har i dag lanceret R9 Ti DirectCU II, et nyt grafikkort, der er drevet af den nyeste AMD Radeon™ R9 280 grafik processor(GPU) og udstyret med eksklusiv DirectCU II teknologi og en CoolTech blæser for en køligere, mere lydløs og hurtigere ydelse. Det kører op til 20 % køligere og op til tre gange (3 x) mere lydløst end normalt, og det nyder også godt af DIGI+, et eksklusivt strømstyringsmodul (VRM).

ASUS annoncerer support af nye 4. generations processorer for alle bundkort i 8-serien

2014/03/03

ASUS annoncerede i dag, at alle bundkort i 8-serien vil understøtte de nye 4. generations Intel® Core™-processorer, som giver dig en hurtig, sikker og jævn opgradering — med det samme. Alle Intel-bundkort i ASUS 8-serien understøtter de nye 4. generations Intel Core-processorer ved at følge en af to enkle procedurer, hvor de anvender enten funktionen ASUS USB BIOS Flashback eller en nemt anvendelig Windows-baseret applikation til BIOS-opdatering. Alle opdateringer fås i dag.

ASUS opdaterer PadFone 2 , Padfone Infinity og The New PadFone (A86) til Android 4.4 og ZenUI

2014/02/27

ASUS er glade for at kunne meddele at der er sat gang i forberedelserne til opdatering af Android 4.4 (”kitKat”) for modellerne ASUS PadFone 2 , ASUS PadFone Infinity ( Asien og Rusland ) / ASUS PadFone A80 ( Europa ) og The New PadFone A86.

ASUS annoncerer grafikkortene GTX 750 Ti og GTX 750

2014/02/18

ASUS har i dag lanceret GTX 750 Ti og GTX 750, to nye grafikkort af høj værdi til 3D-gaming, som er udstyret med de nye grafikbearbejdningsenheder (GPU'er) henholdsvis GeForce® GTX 750 Ti and GTX 750 og overclocked for at give en performance, der er op til 52 Mhz hurtigere end normalt. Fordelen ved de mange eksklusive ASUS-teknologiger omfatter støvtætte ventilatorer for en forbedret kortlevetid og Super Alloy Power-komponenter for overlegen stabilitet.

ASUS annoncerer GTX Titan Black

2014/02/18

ASUS har i dag lanceret GTX Titan Black, et grafikkort, der er drevet af den helt nye GeForce® GTX Titan Black-grafikbearbejdningsenhed (GPU) og udstyret med den eksklusive GPU Tweak-teknologi for at give avanceret overclocking. Med 6 GB superhurtig GDDR5 video-hukommelse og NVIDIA® GPU Boost 2.0- og G-SYNC™-teknologier er GTX Titan Black et superkraftigt grafikkort til de allerbedste gamingoplevelser.

ASUS annoncerer R7 265 DirectCU II Graphics Card

2014/02/13

ASUS annoncerede i dag R7 265 DirectCU II, et nyt grafikkort, der er drevet af den nyeste AMD Radeon™ R7 265 grafikbearbejdningsenhed (GPU). Den indeholder mange eksklusive ASUS-teknologier, herunder DirectCU II for 20 % køligere og tre gange (3 X) mere lydløs gaming-performance, Super Alloy Power-komponenter for en meget forbedret levetid samt sikker overclocking med GPU Tweak. R7 265 DirectCU II’s clock-hastighed når op på 925 MHz, når den boostes.

ASUS introducerer S1 Mobile LED Projector

2014/02/10

Den ultra-bærbare og kompakte ASUS S1 Mobile LED Projector kommer med et indbygget genopladeligt batteri på 22 Wh, som kan lavere op til 3 timers projektionstid og gør, at S1 kan projektere 41-tommers billeder på en afstand af blot 1 meter fra skærmen.

ASUS annoncerer RT-AC52U Dual-Band Wireless Router

2014/02/05

ASUS annoncerede i dag RT-AC52U, en ekstremt prisvenlig AC750 802.11ac dual-band router, der giver super-hurtige dataoverførselshastigheder på op til 733Mbit/s. RT-AC52U giver 2,4GHz/5GHz Wi-Fi på samme tid, og dens ekstra-stærke antenne udvider den trådløse rækkevidde med op til 150%. En USB-port til flere formål giver brugerne mulighed for at dele en printer, et harddisk-drev eller en 3G/4G (HSPA+)-dataforbindelse, som gør detmuligt at have to bredbåndsforbindelser (WAN) på én router.

ASUS annoncerer ROG Nomad Backpack

2014/02/05

Rygsækken ROG Nomad er særligt bygget til gamere, der har brug for at være mobile. Nomad er let i vægt, robust og stilfuld og kan bære en 17" notebook med stil, mens dens indvendige hængesystem holder din vigtige last i sikkerhed, når du er på farten. Den er vandafvisende takket være det ballistiske nylon 1680D, og den generøse, ventilerede skulderpolstring gør, at du kan bære tungebelastninger på behagelig vis.