ASUS annoncerer ROG Nomad Backpack

2014/02/05

Ergonomisk designet til at beskytte gaming-laptops på op til 17 tommer og udstyr til gamere på farten

ASUS annoncerede i dag deres ROG Nomad Backpack til gamere, der har brug for at være mobile. Nomad er let i vægt, robust og stilfuld, kan bære en 17" notebook og har et indvendigt hængesystem, der holder gamernes vigtige last i sikkerhed, når de er på farten. Den generøse skulderpolstring gør, at brugerne kan bære tunge belastninger på behagelig vis, mens den ventilerede polstring på skulder og ryg har taget højde for brugerens ergonomi.

Sikret rum

Et internt hænge- og polstringssystem er designet til at holde notebooks på op til 17 tommer, mens du er på farten. ROG-teamet har tænkt videre end notebooken og har inkluderet skræddersyede rum til al anden gaming-hardware. Andre funktioner omfatter en hængekrog til headsets som ROG Orion eller Vulcan samt flere individuelle lommer til tastatur, mus, kamera, adaptere og kabler. Medielommen er nem at nå ned i, så du skal aldrig mere fumle rundt for at skifte sang, mens du er på farten, mens de aftagelige karabinhager holder dine nøgler sikkert på plads, til du når hjem. Dette ergonomiske interne design sikrer, at alt er organiseret og hurtigt tilgængeligt, mens det også giver en bedre fordeling af vægten.

Kvalitet og holdbarhed

Dens lette, holdbare og vandtætte 1680D ballistiske nylon hjælper med at holde din vigtige last sikker og tør. Med en kapacitet på 8 liter, flere lommer og testet til at bære op til 30 kg kan den med sikkerhed rumme al din hardware!

For at sikre kvaliteten har ROG-teamet udsat hver rem og hvert håndtag for trækprøvninger på henholdsvis 1.000 og 2.000 cyklusser for at sikre holdbarheden.

ROG DNA indeni og udenpå

Designelementerne i Nomad minder om en gladiatorhjelm, som udstråler styrke og ære, mens ROG's karakteristiske røde og sorte farver viser, at den har sine rødder i gaming-verdenen. Navnet Nomad repræsenterer den rejsendes og den omstrejfende krigers ånd, mens det kantede design har hentet inspiration fra de gaming-notebooks fra G-serien, som den normalt vil indeholde.